Yes, It is

I fredags fyllde jag 16, shit vad jag mognade över en natt, kände liksom på morgonen hur gammal jag blivit. ^^Hmm, eller nja kanske inte. Hade dans i skolan med alla nior, hm kanske inte riktigt lika hemsk som jag först trott men inte så värst kul. Men man får göra sitt bästa. På kvällen kom släkten med blommor och packet och på lördagen hade jag kalas med vänner. Kom en hel drös och vi hade skit roligt.

Igår var jag på volleyboll och sen så sov Petra här, hon åkte hem idag, sen har jag mest tagit det lugnt vid datorn och ja, typ ingeting. Längtar till v.10, yes. Sakna<3

En lördag med noll händelser

Helg igen, förra helgen var jag i Tumba hos Amis, det var en otroligt rolig helg.
Igår var jag hos Hanna med Hanna och Tina, såg på tv och tog det mest lugnt. Städar och fixar lite idag, hm, händelserik helg? Nej, men ja. Får sysselsätta mig med att skriva blogg då, som säkert ingen läser. hm. Ska leka med Petra i morgon, tycker om den bruden en massa.

00:08
Varit med Amanda ikväll, spelade fia med fnutt. Ute och åkt "pulka".

Fint citat ur "Vidgade vyer".
Jag behöver dig mer än jag älskar dig
och jag älskar dig jätte mycket

Onsdagen med bra citat

Jaha, nu har man skaffat blogg som äntligen börjat fungera. Försökt skriva i flera dagar men det funkar aldrig. Idag har jag varit i skolan en stund på gymmet med Petra. Ska plugga lite idag och sen på volleybollmatch.


-Förvirret