Våren är här

Första musikal uppvisningen idag, det gick hyffsat, kan nog gå bättre. Vi får ge järnet i helgen när allmänheten kommer. Jag mår inge bra alls, så typiskt att åka på feber, förkylning och hosta precis innan musikalen, visserligen mår jag bättre nu än efter helgen men hur kul är det att få en hostattack på scenen? Blev arg på några sexor/sjuor idag i början på andra akten, som stod mitt ivägen där jag skulle gå och spela, fattar man inte att om det kommer någon och spelar så flyttar man på sig istället för att ställa sig och glo, ? så sega, grr, arg.

I morgon ska vi ha uppvisning för åttor och nior, hoppas dom är en bra publik, ajja, det går som det går inget att vara nervös över..

Det är redan fredag igen, tiden har gått as snabbt, det har redan gått en vecka, det är läskigt att det går så snabbt. Hinner inte göra allt jag vill/måste göra. Men nu börjar vädret bli riktigt najs, jätte varmt och skönt ute, nu skulle man ha sin moppe att ta sig fram på, men.. Vädret är bäst, vår känslor!

Så är det faktiskt

Helg igen, det är en hel vecka sedan amis, sara, bea ,ellen, rasmus och andreas var här, tiden rullar snabbt. Igår var vi i stan och handlade födelsedags present till sofia och lisa. RIKTIGT nöjd med presenterna vi köpte hoppas dom blir galda! efteråt gick vi hem till helga och såg jackass the movie, så himla sjuka dom är. Ikväll är det födelsedags fest hos sofia i skogen, frågan är bara hur jag ska ta mig dit, ska ringa runt lite och försöka lösa det. haft musikalvecka hela veckan, övat inför musikalen, tycker alla är väldigt duktiga för att vara första gången, första övningen gick as bra, vi lyckades till och med köra hela första akten utan manus. Det blir nog en bra musikal tror jag, synd bara att musikalhelgen krockar med årsmötet i stockholm, men jaa vad kan man göra, får träffa dom människorna en annan gång.. vecka 13 är det musikal uppvisning eller vad man ska kallad det, hela helgen och för skolan på torsdag fredag, snacka hur slutkörda vi kommer vara. men det är det värt! igår fyllde amis och sofia år, så gammla vi börjar bli!