Förstörelse i Eskilstuna

Att gå hem till mig ifrån stationen tar cirka tio minuter. Om man sedan går ifrån stationen en söndagskväll, med skoskav och punka på cykeln, då går det inte lika snabbt! Då tar det mellan 30 och 40 minuter. Jag tänkte att det kunde ju vara kul att testa någon gång.
Om jag hittar den jäveln som punkterat min cykel så är det jäkligt synd om den!


Jag kommer hem till dig

En snabbis in till stan med 3 familjemedlemar och möte upp den sista medlemen vid tåget i farten medan vi letade avslutningskläder och annat smått och gott! Med fart hem, slänga i sig lunch och vidare till kyrkan på dop. Lilla Tyra skulle döpas! Dop med fika efteråt, mumsigt! Skulle sitta bra med en löprunda på det.

Grillat för andra gången i år, första gången med familjen. Det blir ju alltid godast när man är hemma, med de vanliga tillbehören och kryddorna! Sommaren är på väg också, det känns kanon, endast en hel vecka kvar i skolan innan avslutningsdagarna, wiie! Bokat upp första dagarna på lovet till Ellen som ska komma till Vingåker och roa mig ett par dagar. Kanon sommar!
Fått schema för sommarjobb, ska jobba med Hanna Thoren och Emil Lindström, det blir säkert jättebra. Bara jag får pengarna så är jag nöjd ; )

Ha det bäst, gott folk, ni kan alltid kontakt mig om ni har lust att ses! ; )


Det börjar vankas kärlek, banne mig!

Allt slutade kalas! Jag och Amanda fixade ihop trettio personer som skulle ta sig till Lyttersta och ha klassfest. Gamla 9E och F. Tyvärr så misstolkade vi vädret på grund av stora svarta moln så vi avbokade. Hoppas alla blev meddelande och ingen ensam stackare hamnade där ute ensam?`Vädret blev faktiskt bra till slut och jag lyckades samla ihop en liten folkskara att komma hem till mig en stund. Lina, Fia och Sandra kom förbi och det kära vänner, kan jag säga inte var igår.

Jag kan tyvärr inte berätta vad vi hade för oss för det vet vi knappt själv, något väldigt omoget i alla fall skulle jag vilja uttrycka det! Men, jag hade en otroligt trevlig kväll med mina gamla klass kamrater. Saknar Vidåker så att det gör ooonnt!

Tillbringade natten i Flen bredvid min systerdotter, Chaplin, som kom till världen för sex veckor sen. Hon är jätteliten, svartlurvigt hår med en ljus slinga bakom ena örat. Hon njuter när man kliar henna på rumpan och bits väldigt mycket, ,men så är hon ju ett marsvin också!

Auf widersein!


Det är en ny början

Aktiva bloggen.nu ska startas igen, *folkets jubel*

Den här veckan har varit hur trist som helst. Vi har visserligen inte haft några lektioner knappt men det har varit segt.
Hade svenska idag och sen gick jag ut en sväng i Vilsta men kände mig inte bra så gick hem och sov bort resten av eftermiddagen.
Det jag längtar mest efter är att komma till Vingåker på helgerna till min underbara familj och vänner, jag skulle inte överleva utan er. Längtar efter sommaren då jag ska vara i Vingåker hela tiden, ska bli skönt att slippa skolan ett tag. Sommar jobb och peace and love i sommar, kan det bli bättre? Ska få arbetsschemat denna vecka skulle jag tro, få veta vilka roliga människor man ska arbeta med. Det blir kanon!