Life is a blast

Det är alltid kul att få besök och slippa vara ensam på kvällarna. I måndags kom Amanda och pappa och hälsade på, de stannade till och med över natten och på tisdagen besökte de min salong och fick sina hår klippta. På tordsag får jag nytt besök, då kommer Ida och ska sova här, grejt!

I fredags gick jag och några ifrån klassen ut och åt lite god mat ute i Eskilstuna. Sen gick vi hem till mig och myste lite.Det blev ett fasligt resande i helgen, hann hem till Vingåker att tag, besökte Katrineholm på kvällen och på söndagen blev det en resa till Stockholm. Jag och Anna hade bestämt att vi skulle ta ett sent tåg och komma upp lagom till mötet men vid halv tolv bestämde jag att jag ville gå på stan och umgås med Anna lite innan så jag lyckades få med Anna på mina planer. Klockan tolv skulle tåget gå så jag hade en halv timme på mig att packa och fixa i ordning mig, jag hann! Mötte Anna och jag fick min lilla shoppingrunda och vi kom till mötet i tid också. Mötte upp Ida i slussen innan också och sen blev det möte i några timmar. Det sista inför den kommande helgen blev planerat, kanon helg, synd för den som missart!Wish you were hereJag erkänner, jag satt och grät till One tree hill förut idag. Det känns som att det är en väldigt larvig sak att göra. Att sitta och gråta till en påhittade berättelse och då menar jag inte bara one tree hill utan serier och filmer överhuvudtaget. Oftast är det nog att man kan relatera till händelsen och känner sig berörd. Eller så är man bara väldigt ledsen och nere just den dagen det är sorgligt i en serie och man rycks med bara för att få gråta lite. Ett intressant ämne som kan diskuteras en del! 

Make out, please

Det skulle se bättre ut på strulkartan om du och jag strulade!

Att jag och Sara har gjort en strulkarta över mälardaldistriktet har spridits ut ganska rejält! Meningen var att vi själva skulle ta reda på om det hela skulle kopplas ihop och sen bränna den och förneka all kännedom. Tyvärr, så var vi ju tvungna att sprida ut resultatet till några få och de några få blev fler än få. I måndags när jag var hemma hos Lina ,och åt goda scones som vi lyckades åstadkomma, så berättade hon om att några inom distriktet hade gjort en strulkarta och att det vore kul att få se den. Föga anade hon ej att skaparen satt framför henne med en bild på kartan i mobilen, där hör ni alla SMU:are som vill åt kartan, det finns delar av den fortfarande i liv. ; )


It´s a miracle

Nu har det gått ett tag sedan jag uppdaterade här. Kommer aldrig på någonting jag vill berätta om här.
I fredags var jag i Högsjö på konfirmationsläger. Det var jättemysigt och det är ett härligt gäng som vi har med oss. Vi fixade en jättemysig andakt som jag fick prata på och jag tror att det blev ganska lyckat, de verkade tycka om det iallafall. Sen hade vi lite djupa samtal och lite filmtittande. Sov sedan på ett hårt golv som jag fick ont i hela kroppen av. På lördagen åkte jag till Sköldinge med Malin, Sandra, Evelina och Linda. Anton hade 18-års fest och hade hyrt lokal. Precis lagom med folk och en hel del man kände. Kvällen slutade inte lika bra som den börjat vilket blev lite utav en besvikelse. Jag drömde mardrömmar på natten.

Jag tycker om er mina kära Vingåkersvänner, det är så lätt att vara sig själv med er och vi har kul oavsett vart vi är och vad vi gör. Saknar alla när jag är i Eskilstuna i veckorna. Så många man förlorar kontakten med när man inte ses i skolan eller någon annanstans under veckorna. Bara 1,5 år kvar nu! Eskilstuna är också bra, tycker om min ny fixade lägenhet. Alla är välkomna på ett besök;) 

090106Lägenheten är inte klar att flyttas in i än så det blir till att bo hos Anna denna vecka. I morgon är det skola så det känns som om det är läge att packa klart allt och förbereda mg mentalt för en ny termin.

Det nya året är här

Känns som om det är läge att skriva några ord om jul och nyår, men jag känner själv hur tråkigt det varit att läsa allas inlägg om hur deras jul var så jag skriver inget långt utlägg om det. Sammafattning; på juldags morgonen snöade det, vi såg på mamma mia och hade sedan en riktigt trevlig och mysig jul i Göttersta hos kusinerna.

Den 28:e december bar det däremot iväg till Flen, eller strax utanför. Där LÄNK höll hus. Bodde i en mysig stuga med Annac, Bohman och Pokemon- Sara. Vi var gammla i år, eller så hade medelåldern sjunkigt emot de andra åren. Vi höll i seminariet, sagostund, som visade sig vara ganska populärt och uppskattat. Vi läste sagor och diskuterade. Det är lyckat med sagoläsning när alla somnar inklusive de ledare som inte läser för tillfället. (Fick veta av Sara att jag fick en partypopper på nyårsafton med nomineringen: Matilda får en partyopper om hon stannar över nyår.)

Åkte hem vid lunch den 31:a för att fira nyår i Katrineholm. Middag hos Linda och party där fram till halv tolv. Då var det firande nera på torget där man träffade hur mycket folk som helts som alla ville kramas och pussas under tolvslaget.
En full nattbuss hem där man mötes av fulla familjemedlemmar som dansade i hallen, trevlig början på 2009 faktiskt.

Jag tar ingen skit längre, acceptera den jag är, jag ska inte försöka anpassa mig längre när ni inte ger ett skit tillbaka! PUNKT SLUT!