13.19

Höstlovet är i full gång och dagarna är fullbokade!
Har hunnit med:
- tacomys med Cissi
- filmkväll hos Mange med Petra och Martin
- lekt taxi x antal gånger in till stan
- Chirre hos systrarna med "dumpa honom" och "knowing" på on.
- tjänat pengar
- promenad i skogen med mamma i spöregn
- permanentat håret
- åkt bil till arlanda med Tessan och Lauri
- gjort en toppen runda i båsenberga
- sett "en shopaholics bekännelse" med Julia

Idag blir det friskis och svettis i stan med Tessan och sen blir det tacokväll hos Amanda och tagg inför kryssning i morgon.


22.34

You can try to push me from you
Nothing you do can pull us a part

Vem kan man vända sig till när allt är tungt? Vem kommer alltid att ta ditt parti i ett bråk? Vem kommer aldrig lämna dig oavsett hur avskyvärt du beter dig? Jag älskar mina systrar, utan dom skulle jag koka inombords. Trots att man bråkar så förlåter man varandra nästan på en gång, för vi kan inte leva utan varandra.


15.16

Dubbla träningspass eftersom det första på friskis inte gav mig ett skit, så tog en joggingtur på en gång när jag kom hem. Nu är det pluggdags, det är dags att tag i skolan igen. Mindre än ett år kvar nu, det går vägen kan jag lova. Mössprovning på torsdag, jag tycker fortfarande att jag är för liten för att hålla på med sånt här student fix.

Mitt kaffe smakar äckel, dålig kokare eller dålig människa?


16.10

Hur ska jag stå ut? Dubbelmoral.

Känns som om någon lyft mig upp och ner och skakat med all sin kraft. När ska allt falla på plats igen?

Acceptera och tyck om mig för den jag är, eller dra.

21.50

Fredagsmys omvandlat till lördagsmys i den stora hålan Högsjö med Frida och en stor skål med popcorn och skönsjungande stjärnor med sina körer. dock åkte uppsala ut förra veckan, inte okej!

Igår blev det födelsedagskalas hos P. Förfestspelet som var vår present till henne blev använt och det kom upp massa bekänelser, mer sånt va! Krogen, javisst. Nattbussen, självklart. Tidig uppstigning för att arbete, okej. För den goda sakens skull liksom. I morgon blir det Stockholm och UU möte och sen är det sista veckan i skolan innan det är dags för det efterlängtade höstlovet.

22.43

Mitten på oktober, var det inte nyss sommarlov? Jag börjar bli gammal och tidsoptimist.
Livet leker, bara massa skoj att se fram i mot, yes! Studenten 10 (låter ganska fullt mot student 08 eller 09, men vad kan man göra åt saken?) närmar sig med stormsteg. Studenkryssning bokad och mer skoj ska hinnas med.

Fotbollen slutade inte så som jag hoppats på och förmodligen inte hur hela Sverige hoppats. Kul att Viktor och Pappa smsar respektive ringer samtidigt och säger att de är på Råsunda, orättvist!

Det är iskallt ute, nästan, och jag hostar och har andnöd. Har ändå hunnit med två träningspass i veckan sjuk som jag är. Nu, beach 2010 here I come.
21.41

Välbehövlig helg. fantastisk stäming. mycket skratt. bra människor. saknade människor. god mat. lite sömn. bra seminarier. Gav mig nya krafter att komma tillbaka till skolan och vardagen. så allt som varit deprimerande och jobbigt har nu lämnat mitt sinne och jag är mitt glada jag.
18.12

Jag väntar fortfarande på att du ska rida in på din vita häst i glänsande rustning och ta mig härifrån. ojdå, var det bara en dröm?

15.43

Försov mig med en timme i morse så Amanda stod och stampade i hallen medan jag drog på mig första bästa kläderna jag hittade. Panikade in till staden och lämnade ifrån mig min kära mobil för lagning, redan efter att ha haft den i en månad. Så nu använder jag en gammal sony med fjortis bilder ifrån den gammla ägaren kvar.

Inhandlat två kassar med mat så nu jäklar ska här lagas mat. Skolan igenon om två timmar och då gäller det att magen är rejält fylld. Skolan ligger inte direkt på min topp-tio-lista just nu på saker jag prioriterar. Skolan har liksom lämnat min värld för tillfället. Hoppas den återkommit efter helgen i Enköping med underbart folk!

I lördags satt jag framför körslaget helt exalterad och hejade på UPPSALA!

Mamma och pappa är i Egypten, avundsjuka på hög nivå! Ta mig härifrån nu, tack.