tokigt då

Jag har försökt och försökt att bli medlem på en frisör sida men de hörde aldrig av sig, så ringde dit häromdagen och var arg på damen i luren för att jag inte fått mitt inlogg, utan resultat testade jag att maila dem lite senare där jag skrev ett surt mail om dålig service osv. Svaret dök upp någon dag senare;

Hej Matilda,

Jag tror jag hittat problemet. Du har råkat skriva fel mailadress vid
registreringen. På ditt kundkort står det
matilda_thuresosn@hotmail.com

This is it

Jag känner att det inte bara är mina inlägg som måste förnyas, borde även förnya mina bilder i designen till något snyggare. Cissi hjälp mig!

I torsdags var det folk ifrån outlet som samlades hemma hos Fia för att dricka vin. Hemgången blev något senare än vad som hade behövts för att orka jobba dagen därpå. På fredagen blev det utgång med Boström i katrineholm. Hemma hos Vesslan med trevligt folk inna vi gick ner på krogen. 

Myskväll igår med pälsklingen och familjen innan jag somnade gott i den bästa famnen som finns. Om tre veckor åker vi till Cypern.

fantomen på operan

Resa till Cap verde med familjen i mars bokad, resa utomland med älsklingen om en månad snart bokad. 


Strömavbrott på en sekund idag medförde att en dator var funktionell men tog endast emot kontanter så alla kunder på vfo fick gott springa till banken för att ta ut pengar innan de fick handla hos oss. Jaa, tur att jag bara fick dras med det i en timme innan jag slutade och gick till mitt andra jobb.