rubrik

För första gången har jag nu varit och gett blod. Jag var så nervös att jag skulle bli yr efteråt att jag hällde i mig mjölk, vatten och juice på morgonen vid frukosten. Men det gick ju hur bra som helst, inga svårigheter alls, hjälpte nog att jag inte tittade på den stora nålen och allt blod som hamnade i påsen bredvid mig. 4,5 dl, uuh!
Fick med mig 6 fina grogglass hem som tack för mitt blod!


Besökte morfar en stund och spelade kort och drack kaffe innan jag köpte marsvins mat till amandas bäbisar. Lagade otroligt god mat till pappa. och allt det innan halv ett, det är bra att gå upp vid sju! Nu ska jag strax ner till thai massagen så att hon ska få massera bort alla mina knutar i ryggen så att den överlever denna sommar med allt arbete.


rubrik

Nu har jag öppnat mitt alldeles egna företag, erkänn att det ger vuxenpoäng! Visserligen räknas man väl i princip som vuxen efter studenten. Andra dagen idag som jag är på studio 11 och det är massor med kunder så dagarna går snabbt. Lite problem med att förstå hur man ska räkna med all moms och sociala avgifter. Man får ju inga pengar kvar alls om man ska ta ut lön. Som tur är jobbar jag även på outlet hela sommaren så det blir en del pengar ändå, in fact, det blir nog massa pengar. har i princip endast tre lediga dagar till mitten av augusti. men då tar jag någon vecka ledig och drar utomlands! Gud vilka bra planer!

Student 2010

För jag har tagit studenten,för jag har tagit studenten, fy fan vad jag är bra!

 

Champagnefrukost hos ida, tebjudning i Bossan, klassfotografering, smörgåstårta i salongen med betygsutdelning, avslutning i aulan med time of your life-green day och bilder från skolan *stämning* studentsång och fönstervinking, utspring, vilse bland folk, parad, flack, tårar, hemresa, mottagning med massa släkt och vänner, studentfest på safiren. STUDENT 2010!


rubrik

För vi ska ta studenten för vi ska ta studenten!! 4 dagar kvar!
Igår åkte jag till stockholm för att gå på Rasmus student, det slutade med att jag och Sara stannade kvar hos Ammis för att åka till stureplan på studentslutskiva. Fy fan vad kul, lite mer röj än i katrineholm plus att man slapp känna igen alla. Smockfullbuss hem till tumba som tog evigheter, men den var trevlig. Hem till Ammis för att sova fyra personer i hennes 1,80 säng, det gick men inte helt smärtfritt! Min mobil blev fuktskadad och fungerar inte som jag vill.


rubrik

Denna vecka har varit legendarisk, och nu är man sjuk! Nästa vecka kommer att bli awesome, harrys tisdag onsdag torsdag!

Vila i frid Ellie!

rubrik

Trött på att höra "nej, tvyärr det är klassfest" baah vad ska jag göra på studentkvällen nuråå!