Studentbal

Vad är väl en bal på slottet mot en hamburgare på mc donalds?


rubrikNu är det sista natten i lägenheten som väntar mig, bävar för att lägga mig i sängen då kommer dagen jag ska flytta komma snabbare! Ska bli skönt att slippa den här staden men jag kommer att sakna min lägenhet. Efter tre år skiljs vi åt.

rubrik

Tidig uppstigning i lördags för att fixa tre fina flickor inför balen! Åkte ut till Hedenlunda för att titta när alla anlände och för att fotografera alla, lite tråkigt att titta när alla anlände och man själv inte var med, men jag har ju mitt roliga kvar till på lördag!

Familjemiddag med alla systrars pojkvänner, grillning och kubbspelande! Som tjejerna vann såklart. 

Nu ska min religions uppsats om sekter in så att slutbetyget kan sättas.

rubrik

Nu är det officiellt, min dator har nu tröttnat på mig efter 4 års trogen tjänst! skärmen har gått av och svajar sådär lite fint på sne, halvstång kanske det ska symbolisera, vem vet.

 

XD


Rubrik

Ölbrännbollen blev förflyttad till matätning och ölspel hemma hos mig i röran bland flyttkartonger, ölbrännboll i en halv timme (där jag tror att alla träffade bollen, vilket vi inte brukade göra under våra idrottslektioner i tvåan) sedan satt vi på filtar och njöt av värmen innan vi sprang till harrys en minut innan tio för att slippa betala, hamburgare på grillen med lillen och linkan, bilresa hem och nerbäddad i sängen somnade jag som en stock.
All denna ändring på grund av den underbara störtskuren som kom!

Gått första delen av löshårskursen nu, hur kul som helst! Nu vill jag hem och öva, så om någon vill ställa upp som modell vore det grymt ; )

Burit kartong efter kartong efter påse efter kartong efter påse, ja ni fattar, sen jag kom hem ifrån skolan. Min rygg kommer dö på kuppen av denna flytt!

Visst att de som röker vill förkorta sina liv och dra ner massa rök i sina lungor, men för det behöver de ju inte trycka sig upp med 5 cm avstånd när man står och tar ut pengar och hålla ciggen i ansiktet på än, Nej tack!

rubrik

Två prov och en stor inlämning idag. Det känns att skolan går mot sitt slut!
Jag känner att den 12e blir mer och mer efterlängtad, massor i skolan plus att både min lägenhet och mitt rum hemma ska tömmas. Min hjärna orkar inte planer mer inför de närmsta veckorn.

I morgon blir de ölbrännboll med klassen, nu ska det införas i Eskilstuna tycker jag!

 

Försök att hitta en mer begåvad människa:

http://www.myspace.com/sjostromrasmus

rubrik

Sett fram emot att gå på en kompis fest, så var man inte bjuden :PppPPPppPPPppp

rubrik

Fått svar på mina blodprov ifrån blodcentralen. Jag fick Godkänt att bli blodgivare så den 25 maj ska jag för första gången ge blod. Jag är glad!

rubrik

Jag är sjuk och trött, vore bra om jag kunde hitta något botemedel till ikväll! och, mina vänner är de allra bästa!

rubrik

Hemma i Vingåker igen, grillkväll hos Andreas igår för att hälsa honom välkommen hem efter en månad i kos. Henrik var uppe tidigt för att åka på halkan i Kumla så jag låg kvar och sov vidare. Sen blev det en fika på stan med Linda och lite små shopping inför kvällens utgång.rubrik9 maj

Efter månader av ångest, stress, panik, trötthet, sömnlösa nätter och otroligt mycket träning så är Gesällen äntligen över och vi kan börja fokusera på STUDENTEN!

När Johanna som var först inne och fick veta vad hon fått kom ut och storgrät började nästan alla i klassen gråta. Tårarna bara rann, för nu kunde vi slappna av, vi insåg att nu är det över. Alla hade lyckats riktigt bra och jag var säker på att jag failat. Jag kom in sist och Sara såg så allvarlig ut att jag bara ville vända. "Matilda, jag är så stolt över dig, Du har klarat dig!" Herregud! Jag klarade allt!! Missade inte ett enda moment. Jag och Matilda var de som gick igenom helt vilket känns underbart att vara en av de som klarade sig. Jag grät och skakade men lyckades ändå ta mig till katrineholm och hämtade Henrik och sen vidare hem där flaggan var hissad och en fin måltid med champagne innan väntade på mig. Tack alla modeller som ställt upp och låtit mig öva på er, det gav uppenbarligen resultat!

Fastän jag nu är klar och har klarat det så drömde jag mardrömmar om gesällen i natt också, vaknade med andnöd och trodde att jag skulle dö..

För er som inte vet vad gesällen är:
För att bli behörig frisör krävs Gesällbrev. För att få det gör du ett Gesällprov. Först gör du ett teoretiskt prov med cirka 60 frågor, sedan gör du ett praktiskt prov med 10 moment, varav 2 är frivilliga (de är dock nödvändiga om du sedan vill göra mästarprov). Dessa går dock att göra vid ett senare tillfälle. De tio nödvändiga momenten är: 2 damklippningar, 2 herrklippningar, 1 färgning, 1 permanent, 1 långhårsuppsättning och 1 kort festfrisyr. De 2 frivilliga momenten är: skäggklippning och brudklädsel.

två fjärde delar

Nu är en dag avklarad, endast en kvar sedan får vi veta om det gått bra eller inte. Började utan pirr i magen, vilken besvikelse. Men jag tyckte att det kändes otroligt bra, nu får man se hur de bedömmer bara. Dags att sova snart tror jag så att jag orkar upp klockan 6 i morgon igen! Nu, lördagskväll ensam i lägenheten i Eskilstuna.

skåål!

om några timmar smäller det!!!!! skål gott nytt år!

rubrik

4 dagar kvar!

: O

5 dagar Kvar! PPPPAAAAAANIIIIK!