kvitt

Hemkommen ifrån henriks 20-års kalas med släkten. God mat och en oerhört god tårta!

Nervös för onsdag då jag ska till stockholm och få mitt gesällbrev, har inte fått någon info alls så ska ringa i morgon och ta reda på vad som sker.

some say

Jag trodde att vi lämnat lågstadiet, men tydligen inte!

 

 


Trick

Efter att ha spytt en hel eftermiddag taggar jag nu för utgång! Okej, det är inte så illa som det låter. Var på jobbet och mådde illa och var helt yr, men det gav med sig efter att ha fått upp det och fått sova någon timme, så nu ska jag börja byta om inför halloween party.

Min älskling har fyllt 20 så var hos honom på mat och tårta i onsdags. Han fick en fin present av mig, om två veckor ska vi upp till stockholm och gå på oskarsteatern.

Like the way

Allt rullar på, veckorna ser likadana ut varje vecka i princip. Borde man försöka hitta på något nytt? svårt när man jobbar konstant. Finns de som räddar än när det är som tråkigast, pojken min och mina fina vänner. Inget utan er! Nu lockar sängen för att orka en arbetsdag i morgon och ett efterlängtat innebandy pass.

Problem med vad jag ska klä ut mig till på fredag, förslag uppskattas?

follow

Igår hade jag och Henrik 9 månader, så när jag mötte upp honom vid bussen hade han köpt blommor till mig och lämnade ett innestående restaurang besök som vi nog ska ta i helgen. Världens finaste!

Jobbade förmiddagen sen åkte jag, Ludde och Henrik in till stan och plockade upp Tessan, Julia och Malin för en lång fika på C&L och jag passade då på att träffa Sara för att köpa halloweenparty biljetter. Besökte Julia och Joel i deras nya lägenhet och snyltade mat innan jag åkte till kyrkan för att pyssla med de små. Ibland är de riktigt söta!

Popcorn till Grey´s och nu blir det till att se gossip girl nerbäddad i min varma säng och ladda för min lediga dag i morgon. Ska dock storstäda hela huset efte önskan från mamma och sen blir det dubbla pass på gymmet.

rättvist

Vi lever i en helt knasig värld, just nu kan jag inte förstå något utav det. Finns det ingen rättvisa alls?

helt ny värld

Nyköpings resan blev bättre än bäst, kan det blir bättre än med Petra och Fia? Nej, tror inte det.

Planerade lite inför framtiden med fester och resor. Kanoners! Fia ska flytta och det vill jag med, NU, typ.

Lönespecen idag, ojojoj, mer än väntat. Fest på fredag för att sätta sprett på pengarna direkt.

this way

Utgång blev det på ett sätt, var hos Keso på fest några timmar innan jag fick bege mig hem för att sova. Uppgång klockan fem i lördags för att sätta sig på en buss mot sthlm. 25-manna i orientering skulle springas. Budkavel med andra ord stafett med 25 personer i varje lag. Gick ut på fjärde sträckan med tre till i laget och tre av oss sprang fel på samma ställe. Jag och Per-Arne virrade runt i tjugo minuter efter en kontroll, men även om vi virrade bort oss så slog vi katrineolms ok:s båda lag.

Nu ska jag fixa mig för snart kommer Fia och Petra så ska vi åka till Nyköping.


ingenting alls

Helgen spenderades i Sala med fina människor. Tony Antony var där och berättade om sitt liv, hur han kom till tro. Han var trefaldig världsmästare i Kung-fu när hans flickvän dog i en bilolycka och han blev helt galen och började misshandla och döda folk och till slut hamnade han i fängelse på Cypern. Där fick han besök av en kristen som visade att han fanns där och berättade lite om Gud. När han sedan kommit ut var han en annan människa med råkade av misstag köra in i en cyklist som ledde till fängelse, väl i fängelset fick han ett 20 tal fångar att bli kristna.  Väldigt fängslade historia förutom att han avslutade sitt möte med att försöka tvinga folk att tro på Gud, jag trodde att han skulle döda oss, lite som förintelsen.Frisörvisning på statt igår med Marie och andra frisörer i vingåker / katrineholm. Lite för extremt för att inspirationen ska passa in i vingåker men det var ändå trevligt. Massa godis fanns det iallafall..

Jobb och åter jobb hela veckan och helgen, hoppas på utgång eller något annat trevligt inför helgen.