Jag är stolt...

...över mig själv, jag slog mitt löpningsrekord, sprang 1 mil på elljusspåret vilket jag tror att jag aldrig gjort förut någonstans. och det gick i en helvetes fart, tyckte jag iallafall. Mer sånt!

Efter att ha lovordat mig själv tänkte jag berätta att jag hade en jättebra fredags kväll. Petra, Cissi och Helene kom hit och förkrökte innan Mange körde in oss till staden. Safiren var vårat mål för kvällen där det fanns gott om bra människor och ett härligt dansgolv att dansa in nattens småtimmar på.
This love this heart

I måndags testade jag afrodans och pilates, det var inte riktigt sån träning jag vill hålla på med. Blir nog till ett gymkort istället så att man kan svettas ordentligt, på tal om att svettas ordentligt, jobbet har innebandy på tisdagar som jag var med och testade. i två timmar spelade vi och idag, två dagar efter kan jag fortfarande inte röra mig helt normalt.

I går natt kom en underbar pojke hit, då gjorde han mig mitt gladaste!
Sonny och Cissi kom hit och spelade spel och åt vingåkers godaste pizza innan vi upptäckte att bussen till stan inte gick förbi hos mig så jag fick agera taxi för att de skulle hinna till sina jobb.


Det bästa jag vet


&_&

Svenska New York fruar började ikväll. Klart att man satt bänkad med familjen eftersom Gunilla ifrån högsjö är med. Pappas gamla klasskompis, hon var tydligen mobbad och blyg, hur lyckas man med en karriär som modell då?

Valvaka igår natt med Henrik, rös i hela kroppen när det blev klart att SD är inne i riksdagen, det är helt befängt, de som röstat på dem måste vara helt omedvetna om vad de gjort.

ô_Ô

Sandra ska åka till England på tisdag så jag och Sara ville säga hejdå till henne, så vi åkte till stadsparken för att äta lite god mat. När vi satt där och planerade att åka hem till Sara ringer Johannes som trodde att vi var i Eskilstuna och frågade om vi ville komma förbi honom på hans födelsedags fest, så vi åkte till Eskilstuna på hans kalas, det var kul. Väldigt spontant! Hemma i Katrineholm blev det disco på gatan utanför Sara när Pontus och Karl dök upp. Hem och sova hos älsklingen efteråt.

Röstat idag också, det blev tre olika partierna på de olika områdena. Spännande!

''_''

Orienteringstävling i Jönåker idag, 9 grader och spöregn. Bar dag att börja sin nya orienteringskarriär på. Köpte nya löparskor som är bättre att springa i skogen med så nu satsar vi för fullt. Kollade nyss upp resultatet på internet. Jag vann vår klass, woho! Vilken insats, haha.

Ô_Ô

Lunch med Mandiie idag på joans, väldigt länge sen. Full eftermiddag på salongen innan jag begav mig hem för en bastukväll med mamma och pappa och nu blir det popcorn framför någon bra film, allt för att ladda inför morgondagens tävling med tidig uppstigning. Jag kommer att springa vilse!

<3

Denna bild har alltid varit en av mina favoriter som jag alltid kommer att ha med mig. Det är en bild med de två vännerna som funnits i mitt liv som betytt allra mest för mig. Två vänner som jag alltid haft kul med och som funnits här.


ja visst

Vad kul det är när man har något att se fram imot, nu ska det skapas hemsida till Studio 11. Produktionen är i fullrulle! Var på marieberg idag med mamma och uträttade lite ärenden.

Sandra ska lämna oss i sex månader, vilket jag inte tycker är okej. Kommer att sakna henne för mycket, men jag och Sara har bestämt att vi ska åka till England och hälsa på henne!


^^

Söndag kväll och jag får äntligen sitta ner och slappna av. I fredags var det avskedsfest hos Lauri som ska åka iväg till Usa. Somnade i älsklings armar och sov tills väckarklockan ringde och bussen till Vingåker skulle avgå mot VFO. Fullt med kunder och sedan bar det av på 29 års kalas hos Ulrika. Det var lite av en parmiddag. Fyra par plus jag, men det var otroligt roligt och trevligt. Åt tacos hemma, sen bjöds det på paj vilket jag inte visste om och efterätt. Så blev skapligt mätt i lördags. Sen blev det buss till stan där Sara och Sandra mötte mig för att gå på fest. Dans hela kvällen med mest nya ansikten med även Keso och Pelle som var hemma över helgen. Buss hem med älskling och sedan upp till jobbet. Kom hem ifrån jobbet och somnade en timme senare, så ska snart återvända igen.

*_*

Min lediga dag idag fick bli en shopping dag. Först promenad till vfo för att handla kläder, sedan vidare in till stan för att handla, ja, kläder. Fika med systrarna innan hemresa för att byta om. Vi har kommit på den galna idéen att börja orientera igen, så efter 5 års uppehåll ger vi oss ut för att åter springa med karta och kompass. Jag ångrar det verkligen inte, det var hur kul som helst. Dock ltie för lätt bana men bra som uppvärmning. Nästa vecka ska jag vara med som tränare och försöka lära de som liven det roliga i orientering.

I morgon blir det jobb och slit, först salongen sen kyrkan för att ta hand om de små scouterna. Vidare in till stan för att träffa min älskling och mysa lite, ledig på torsdag så då ska vi passa på och nöta på varandra lite.

Ny design som Cecilia gjort idag också, riktigt nöjd! Nu blir det fotboll när Sverige spöar skiten ur san marino.


-.-

12 personer var vi som tog tåget i går tidigt på morgonen, sov hela vägen upp medan de andra söp. Hamnade på grönan precis efter öppning och vi drog igång med insane med en gång efter att ha kört in i varandra med radiobilar några gånger. "Inte konstigt att insane heter insane, den är ju jätteläskig" citat ifrån en tio årig kille som stod i kö efter oss. 45 minuters kö ledde till att vi avslutade med att spela bort lite pengar och flera av oss fick storvinst. Väl i stan blev det fest hos Tessan innan jag och Henrik åkte hem och däckade av trötthet i min soffa.