självinsikt

Benpressen på gymmet har varit sönder sen jag började träna där. Så idag när Lina körde den tänkte jag passa på att testa. Gissade vikten på 45 kg, kämpade upp bena och tryckte till. Kände att jo men lite till och så höll jag på ett tag tills jag slutligen var uppe i 145 kg och körde flera repetitioner. Snacka om dålig självinsikt och gissa fel på 100 kg.

Nu när jag ändå pratar om mig själv. Kom att tänka på idag när jag och lina började diskutera cv:n att en av de finaste komplimangerna jag fått som jag verkligen kommer ihåg. Det var när båda mina systrar fått tag på mitt cv och läste det och sedan sa "Du har ett sånt cv som folk har men som de ljugit sig till, men allt du har skrivit är ju sant. Vad orättvist!" Och det man skriver i cv är ju bra egenskaper och saker man har gjort och gör. Så den kommentaren värme mycket.. Nog om mig! Min familj är bäst och jag älskar dem mest av allt.remember

De som inte plockar upp bajset efter sin hund borde inte få äga hund.

Jobb på outlet igen igår (söndag) efter ett långt uppehåll. Nytt system nu när fyndavdelningen tillkommit inne i butiken så det blev genast mer jobb. Avslutade dagen med att vila fötterna på Joans med Malin med fläskfilé spett och klyftpotatis.

Back to work, blev en promenad till jobbet då båda bilarna var ute på äventyr i morse. Jag dog inte direkt av det, men kallt var det!

Jag hatar att skriva rubriker, kommer aldrig på något vettigt.veckan

Helg igen, jag fattar verkligen inte vart tiden tar vägen. Har jobbar och tränat hela veckan som vanligt. Det nya är att scout började i kyrkan i onsdags så jag var där tidigt och planerade det sista med Älsa innan alla småttingarna anlände. Lekar stod på schemat. Ibland undrar jag om jag vill ha egna barn, blir slut av att ha hand om dem bara en och en halv timme en gång i veckan. Vissa barn är helt odrägliga. haha.

Taxi sällskap med sophia natten mellan fredag och lördag. Ett stycke lillebror och vänner skulle hem ifrån Nyköping. Snäll som jag är somnade jag på vägen hem och sov jätteskönt, så Fia fick hålla sig vaken ensam.

Plocka ihop en outfit och bege mig mot staden och statt åter igen. Fjärde gången gilt eller vad brukar man säga?


jag vågar inte

Upptäckte att jag uppdaterar min blogg på söndagar, därför handlar det bara om mina helger. Ska försöka ändra på det för jag gör andra saker än att festa också, trot eller ej!


Ingen ska sörja när du dör

Jag gjorde en redig vurpa utanför Max i fredags. Jag hade läsk och chips i famnen som flög all världens väg när jag flög i backen och landade på mitt ena knä och gled sedan in under bilen. årets vurpa! Idag har jag ett blått och ont knä som jag hoppas går över. Har redan lite problem med onda knän sen tidigare. Lite fest hos Max och sedan var jag taxi in till stan så passade på att gå en sväng genom krogarna med Sandra. Lika dött som vanligt så vi åkte hem igen.

Igår blev det fest hos sjuka Helen. Hon hade feber och var hes med vi våldgästade henne ändå och bjöds på mat. Ganska galen kväll och den avslutades på statt och sedan nattbussen hem.

Varit duktig idag, visade hus åt pappa eftersom han var bortrest. Tog även en promenad till otulet för att se hur ombyggnaden går. Lagade mat till hela familjen. egen pågittat recept, det blev riktigt gott konstigt nog!

nu kör vi

Fullt ös medvetslös kan man lugnt säga att denna helg varit. I fredags var det fest hos Magnus, god mat på Joans och sedan bowling där de flesta av mina klot satt rakt i rännan. Vid 4 snåret, skrev jag först medan jag läste på Sandras blogg att det var vid 3, gick jag och Sandra armkrok och asgarvandes genom Vingåker i kylan för att få sova.förfestbowling

glada minerLördagen bjöd på ännu mer, fest hos syster Amanda och sedan statt. Lite sömn och massa dans.


my bitchesdans?Helen


Idag bjöds det på julplundring i orienterinsstugan. Prisudelningar och lotterier. Jag lyckades med att få tröst pris för den mest patetiska gissningen på hur långt det är ifrån vok-stugan till en byggnad i Kina i kilometer. Vad jag gissade är inte värt att lämna ut. Dans runt granen med alla barn, evigheter sedan man var med på det.


0113

Alla känslor jag gått o burit på
Sagt vad jag tyckt men det är fult ändå
För nu kommer det fram med en flaska i hand
Fucka upp är mitt andranamn

Så klockren text. Vem har inte känt så någon gång? Allt som känns skit som man burit runt på i evigheter som man inte vill prata om, det bara bubblar upp när man har flaskan i handen.


0113

nu har de åkt, Cecilia och Sonny är på väg till Thailand och ska stanna där i 6 hela veckor. Kramkalas hos Andreas igår urartade till förfest som sedan blev en sväng till harrys. Det vill säga en liten sväng, in och vände, så dött var det. Hem till Andreas och prata hela natten lång. Tidig morgon var jag hemma med Sandra och vi kröp ner i min varma säng. Sov bort halva dagen sen tog vi en rejäl långpromenad och sedan var denna dag över, bra med lediga dagar som man sover bort..


Get confused and you fade away

Jag har fuckat upp igen, jag har ingen kontroll


11

nu vill jag inte längre vara med!Oo

Idag är jag helt slut.

Fastän man försöker, så kanske man försöker för mycket och hej vad fel allt kan bli. Tur att vår vänskap alltid övervinner allt!

Statt för första gången, skönt när man har åldern inne. Jag blev förvånad att det finns så många i stan som man aldrig sett förut. Kul att veta att det inte är helt kört att träffa nya människor!

free fallin

Vad skönt det vore om man kunde gräva ner sig ett tag!

Brat fest igår i smedjan. Härlig kväll med bra folk och mycket dans.
tadam

Äntligen efter tjat på olika människor så fick jag med mig två villiga själar att åka in och se den tredje narnia filmen. Mimmi och Magnus fick ställa upp så snällt ( de ville faktiskt också se den) vi åt mat och sen halvsov vi genom filmen och åkte gäspande i bilen på vägen hem.

I morgon blir det full rulle, främst är det kalas för Cecilia och Frida som fyllt systembolagsmyndiga. Så måste hitta den sista presenten och sen förbereda mig för tema brat, som jag inte ens vet vad det innebär, det blir att slänga på sig något bara.

ååååh, var på marieberg och ikea och brände hål i plånboken. Fick med mig dvd hållare att sätta upp på väggen så att alla filmerna inte ligger i en hög och dammar, bra gjort Matilda! De sitter dock lite snett uppsatta för tillfället men det ska tillkomma en till i morgon så får reparera det då.


2011

Efter mycket beslutångest och dragandes hit och dit fattade jag beslutet att åka till Västerås över nyår. Det visade sig vara ett riktigt bra beslut. Några av de bästa människorna jag någonsin mött befann sig nämnligen där och vad är bättre än att fira nyår med riktigt bra vänner? Hade ont och ångest hela nyårskvällen, speciellt strax innan tolv. Vad har man åstadkommit detta år och vad ska nästa år bjuda på. Tiden bara rusar förbi och jag tror inte att jag vet vad jag håller på med. Är det någon som vet det? Allt är bara förvirrat och det var inte så jag ville avsluta mitt år. Jag hade då dessa underbara människor vid min sida, så massa kramar blev det och sedan dans hela natten lång.
2010

Mitt 2010

Jag vet inte, men något säger mig att det varit en ganska bra mix. Stora nedgångar men även mycket roligheter. Det man ska fokusera på är det positiva så jag tänkte dra topp 10 listan för 2010.

-Träffade min pojkvän
-Tog Gesällbrevet i frisör
-STUDENTEN
-Studentbalen på slottet i eskilstuna
-Sälenresan med hv3b tjejer
-Valborg hemma hos sophia som bjöd på mycket
-Jag tog steget och blev kort hårig
-Startade eget företag och började arbete som frisör
-Blivit blodgivare
-Insett vilka vänner som är värda att behålla