Jiiinngi

Okej, i detta inlägg ska jag berätta om Jingi så tar vi ett i morgon om taize.

Åkte till Stuvsta på fredagen där Sara möte mig och vi gick hem till henne. Vilade ett tag och gick sedan ut med hennes hund och lekte i en lekpark, kul att vara liten igen!
På lördagen gick vi upp och fixade det allra sista, blev lite sena iväg till Flemingsberg där alla i Tumba väntade på mig. Vi gick till stationen och så kom en chartrat scouttåg, lite häftigt faktiskt! Satt i flera timmar på tåget med Andreas, det var himmla kul. Kom fram till Kristianstad där vi fick vänta jätte länge på att ett nytt tåg skulle komma och hämta oss. Satt på perrongen i evigheter kändes det som. Men sen kom det, ett jätte gammalt tåg, vi stat i första klass i stora sköna fåtöljer, så skulle det vara överallt. Lyx! Vi stannade mitt ute i igenstans och alla hoppade av och hoppade in i bussar som stod och väntade, bussarna tog oss till området där vi väntade på en guide som tog oss 10 meter dit vi skulle bo, haha.
 
image22image23
Kanske en femtedel av allt folk som var där. Och sen då Amanda som jag lärde känna bättre. Saknar dig

På söndagen var det bara bygga som gällde, alla tält hade vi såklart upp på lördagen så vi kunde sova i dom, men köken var tvungen att byggas, vi, min patrull bestämde att ha ett högt kök, det blev jobbigt i längden att klättra men kul med lite olika. Sen var det invigning för alla, himmla dåligt var det, usch tråkigt.
De andra dagarna var det olika aktiviteter i patrullen, en spårning typ, och världsförbättrarbyn och en massa kul saker. På kvällarna var det rosen som gällde, för alla seniorer, synd att Andreas inte fick komma med dit. Men det var kul iaf, det var där man träffade alla olika människor ifrån olika ställen, cafe, lekar, ultimate, kubb, träffade en brevkompis från några år sedan, Vicky, och bungyjump fanns det också, läskigt, men himmla coolt! Jag hoppade aldrig, för högt för mig, haha. Träffade oxå Ida och Elin där, inte sett på ett tag. De jobbade med olika saker på ett cafe, så det var trevligt att träffa dom oxå.

image25image24
Andreas som jag var med den mesta tiden och sen Tumbafolk som lagar mat.

Sista kvällen jag var där var det rosen som gällde och sen midnattsgudstjänst med teater, det var mysigt, satt och grät, ville inte tänka på allt som skulle hända, att lämna Jingi tidigare och att inte träffa dessa underbara människor på hur länge som helst och allt som kommer att hända i höst, ville bara kunna njuta av allt på jingi. Men sen gick vi till tältet för att sova och sista dagen på Jingi kändes tungt, ville inte åka, men sen kom mamma, pappa, Johanna och Hanna de kollade runt lite och sen var det dags att säga hejdå till alla, kändes hemskt. På bilresan till husvagnen kändes allt bara tungt, saknaden kom på en gång, men det skulle komma att gå över på vägen till taize när andra saker upphöll mina tankar. Lägret var underbart kul, var så himmla tråkigt att jag var tvungen att åka tidigare men det kändes som om det skulle vara värt det. Saknar alla människor, det är såna som ni som får än att vilja leva. Tycker om er alla.

Kommentarer
Postat av: Ida

Jiingi ws pretty awesome! Saknar det! Hur går det med gymnasiet bruden? puss


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback