En veckas sommarlov och bara regn

Sommarlov, härlig början, regn regn. Och i morgon är det midsommar jeej.- ska kanske till högsjö på förfest och sen ut till kullen. beror på hur vi löser det hela. Midsommar, wiho! fan vad kul det kommer bli.

Igår var jag och Sophia i stan och handlade kläder till midsommar. tog bussen vid två, ringde och väckte Fia och vi skyndade oss till stationen. Kom till stan och träffade Linda och Lotten där. Vi gick runt en stund och provade en massa kläder, hittade typ inget, iriiterad blev jag, när man har pengar och ska handla hittar man inget, annars hittar man en massa. Men hittade till slut en klänning. Mötte kusin vitamin Emma och moster Ing-Marie där. Så jag bestämde att man kan träffa fler i släkten då och gick hem till morfar innan bussen hem gick. ´När vi kom dit var det ingen hemma, typiskt, ringde runt till släkten för att se om någon visste var han var men ingen svarade, så vi gick. Men när vi gått en bit mötte vi honom, då hade han varit och handlat. Vi gick in på en fika innan vi skyndade till bussen, vi fick till och med springa lite. haha. Kom hem och övningskörde ut till båsenberga med pappa och sprang. Sen åkte vi hem igen. Och idag har jag städat hela dagen, tömt alla mina lådor på mitt rum, slängde tre fulla påsar med papper och skräp jag inte vill ha.

Nu funkar internet oxå. våran (raouter) eller hur det stavas, pajade, vet inte om blixten slog ner eller om det bara pajade. Men vi kopplade om det och nu funkar iaf en dator, inte min men den stora. Brraaa, behövde lite msn en stund för att fixa inför i morgon.
SOMMAR!

Måste lägga till en sak ifrån balen. Pratar med Ivan på msn, han har fått reda på ett misstag han gjorde när jag dansade med honom på balen. haha.
Jag: Vad lång den här låten var.
Ivan: Ja, man blir längre i dom här skorna!
Jag berättade det för Pavle och han sa det till Ivan. Haha, bra första intryck jag och Ivan har gjort på varandra.
Ville kopiera vad Ivan ville att jag skulle skriva i bloggen :
hah ja skriv så här kvällen på balen var underbar :D Och så hade ja en jätte fin dans med en kille som, som ja under dansen sade till vilken lång låt och fick det ljuvlia svaret -Det är skona som gör mig längre

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback