Favorit i repris

Jag och Lotten är galen i rabarber, haha. Gjorde rabarberpaj och rabarberkräm igår, mumsigt blev det. Sen kom Linda och Johanna och vi åkte till brottet med dom och Agnes och Emma oxå. Det var hur fint som helst, först var det jätte grunt sen gick det rakt ner och blev sjutton meter djupt, sen kan man hoppa ifrån klipporna oxå i massa olika höjder, det var mysigt, men väldigt kallt i vattnet, frös som en tok. Sen satt vi och pratade lite vid stranden, Jag, emma och Agnes medan de andra badade. Riktigt trevliga människor, aldrig träffat dom förut men dom pratade på och berättade om allt möjligt.

Sen kom vi hem till Lotten där vi alla åt, kyckling med curry, det var jätte gott, har aldrig ätit förut. Satt och kollade på musikalen, minnen. Så sorligt att det är slut allt, musikalen, nian och alla människor ifrån skolan. Men det var ändå kul att se på den med Lotten, vi satt och pratade minnen och skrattade åt alla fel och allt roligt vi gjorde under musikal tiden. Jag och Johanna sov kvar och jag och Lotten fick dela säng, det blev faktiskt lite trångt, men jag sov ändå bra, trodde jag skulle sova mycket sämre. Sen i morse var vi hur sega som helst, jag och lotten ville ligga kvar och sova. Hade kunnat sova ända tills nu om jag fått men jag skulle hem. Och nu sitter jag här i min ensamhet och funderar på alla konstigheter.

Juste, satt inne på msn igår på lottens mobil så fick jag höra en smart kommentar.
"Killar kan faktiskt göra två saker samtidigt, Vi kan runka och se på porrfilm samtidigt"
Haha, började as garva när jag fick det skrivet, ganska smart skrivet faktiskt men det måste vara det ända dom kan göra samtidigt. ^^

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback