Midsommarfirande utan regn

Det blev kullen igår igen. Först skulle många dit och man kanske inte skulle få plats någonstans sen skulle ingen ut. Fick panik när inte Lotten och linda skulle ut, hur skulle jag ta mig dit då? Övertalade Petra att komma med. Jag duschade, packade och åkte till Petra. Sen for vi till Högsjö på min moppe, kändes som en evighet men vi kom fram iaf. Vi träffade min farmor (som vi skulle sova hos) Sminkade och fixade oss innan Frida kom och farmor körde oss ut mot kullen, hon fick släppa av oss lite innan så vi fick gå. Mötte Sandra, Sara och Hana på vägen och sen kom Julia och Jessika. Vi gick in och det var helt dött på discodansbanan. Så vi drog igång dansen, kändes ur dumt när det var helt tomt och alla bara stod runt och blängde. Men när vi dansat ett tag droppade alla in och snart var det hur fullt som helst, gick knappt att dansa så mycket folk var det. Mna blev knuffad och trampade på hela tiden, men det var kul iaf. Träffade Amanda, syster, och hennes kompisar, dansade lite med dom oxå. Sen när det var dags att gå hem upptäkte jag och Petra hur ont vi hade i fötterna och att vi skulle gå till Högsjö, 6 km. Yes! Klockan två på natten oxå. Men nästan alla verkade gå hem så det var fullt med folk hela vägen. Filip försökte lifta hela tiden men ingen stannade sen gick jag och petra ifrån dom och konstigt nog kom dom ikapp oss efter ett tag, vi som tyckte att vi gick jätte snabbt. Så kom det en bil och Petra körde ut tummen och... den stannade. Vi sprang fram och i satt tre killar, killen som satt i framsätet var hur snygg som helst. Vi hoppade in och fick veta att dom var ifrån Julita och att dom varit i Motala på en pub och att dom nästa år ska till kullen för det verkade roligare. Vi blev avsläppta vid pizzerian och gick sista biten till farmor, medan vi gick ville vi ringa Filip och dom och säga att vi fått en bil att stanna och dom fick gå. Vi ringde Eriks mobil och han verkade inte bry sig, roligare om vi fått prata med Filip, han hade blivit arg, haha. Vi kom in och fixade oss för att sova, eller först fick vi inte upp dörren, eller jag fick inte, höll på as länge innan Petra tog över och lyckades låsa upp, haha. Farmor vaknade och undrade om vi ville ha macka, men vi sa nej och drog oss uppåt. Vi la oss för att prata och sedan sova, så skönt det var att ligga i sängen. I fredags trampade någon på min fot när vi dansade och den blev helt blå sen igår trampade någon på samma ställe. oush. ont! Kunde knappt få på mig mina skor idag.
Åkte hem i morse efter frukosten runt tolv, var as trött. när jag kom hem la jag mig i sängen, men kunde inte sova så jag och petra åkte och solade och nu sitter jag här och tråkar.

Pling, FredrikSchön loggade in på webmessanger.
Vad? Loggade Kotte in på msn? Skrev snabbt till Erik: Loggade Kotte nyss in på msn. Erik: ja han var inne igår oxå.
Shit, skrev hej och började prata med honom om hur han mår. Kändes inte verkligt att han var inne på msn, så skönt att höra ifrån honom. Krya på dig Fredrik!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback