Sommarrock

Idag kom sommaren tillbaka, perfekt på min lediga dag och allt! Bad i Viala med Mandie och sen blev det my på kvällen med annat folk, så skare va på sommaren!
Ska stå ut två dagar till på slottet sen är det slut, så skönt! Ett slappare jobb kan man nog inte hitta men det är inte kul när det blir för slappt.

Förstörelse i Vingåker får man läsa om i tidningen varje dag. Va är detta? Vad är nöjet med att förstöra? Allt som händer är att era föräldrar får betala mer skattepengar för att kommunen ska ha råd att laga allt och då blire mindre saker till er.
Ungdomsligister i Vingåker, bankrån tittsomtätt, fler poliser hit tack, snart vågar man inte vistas ute längre.


; )

Högsjös teater "Aktiebolaget tippa rätt" fick en besök av mig ikväll. Rekomenderas att ses!

http://youtube.com/watch?v=XxF24mM-zjI&feature=related

Vad är väll ett jobb på slottet

Jobbat sju dagar på slottet nu och det är lika många dagar kvar att jobba! Det är verkligen världens softaste jobb, vi gör i princip ingeting. Förutom att gå runt och prata med folk och se till att de inte gör något opassande. Ibland får vi visserligen små uppdrag, som att cykla till outlet och kolla broshyrer ; ) Spänning på hög nivå! Jag och Hanna träffade en tjej ifrån Stockholm som hette Hanna som vi bekantade oss med och har även träffats utanför slottet.

Varit ensam hemma sen i torsdags och då gäller det ju att passa på att ta hit folk, vilket kanske inte var så lyckat! Hade några här på torsdagen, sen på fredagen fyllde Andreas så då var det ju klart man skulle åka och fira honom. På lördagen hade jag folk här igen och det blev en katastrof, aldrig mer kan jag ju bara säga! Så jäkla besviken på er!