Det börjar vankas kärlek, banne mig!

Allt slutade kalas! Jag och Amanda fixade ihop trettio personer som skulle ta sig till Lyttersta och ha klassfest. Gamla 9E och F. Tyvärr så misstolkade vi vädret på grund av stora svarta moln så vi avbokade. Hoppas alla blev meddelande och ingen ensam stackare hamnade där ute ensam?`Vädret blev faktiskt bra till slut och jag lyckades samla ihop en liten folkskara att komma hem till mig en stund. Lina, Fia och Sandra kom förbi och det kära vänner, kan jag säga inte var igår.

Jag kan tyvärr inte berätta vad vi hade för oss för det vet vi knappt själv, något väldigt omoget i alla fall skulle jag vilja uttrycka det! Men, jag hade en otroligt trevlig kväll med mina gamla klass kamrater. Saknar Vidåker så att det gör ooonnt!

Tillbringade natten i Flen bredvid min systerdotter, Chaplin, som kom till världen för sex veckor sen. Hon är jätteliten, svartlurvigt hår med en ljus slinga bakom ena örat. Hon njuter när man kliar henna på rumpan och bits väldigt mycket, ,men så är hon ju ett marsvin också!

Auf widersein!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback