?!

Fredag: Stan med Tall. Träffade massa trevligt folk.
Lördag: Fest hos Tall, träffade även där massa trevligt folk.
Söndag: Stan, marknad, volleyboll.


You need it

Jag har bestämt att jag ska ha mindre åsikter om saker och ting, det gör livet mycket enklare. Iallafall när man befinner sig på S:t Eskil och i HV2B. då är det bäst att sitta i ett hörn och inte yttra ett ord. Ja, det ska jag nog satsa på.

Jag drömde min första mardröm på väldigt länge i natt. Martin och Gustav hade dött och hela drömmen gick i princip ut på att jag gick runt och grät och var helt deppig. Var tvungen att sända ett sms till martin och kolla om han levde, vilket han som tur var gjorde.


Om jag var en katt

En månad till jul, tjoho, eller? Det är sjukt mycket som ska vara klart innan jag kan ta ledigt och koppla av. Alla uppsatser och uppgifter och prov som ska vara klara. *Jag gör volter av lycka*

I fredags kämpade jag mig igenom skolan och sen på tåget för att sedan falla i mammas armar så hon fick ta mig hem och stoppa om mig. 39 graders feber visade tempen på när jag låg nerbäddad och med mat i magen, suck, jäkla sjukdomar att inte vilja ge med sig. Varit sjuk i princip varannan vecka sen den där trevliga körtelfebern jag fick i mars.
Vilat upp mig i hela helgen iallafall, sen på söndagen kämpade jag mig till kyrkan för att göra vår första spelning på gudstjänsten. Det gick kanoners förutom att 2 av 5 i "bandet" var hemma och sjuka.

Var i Malmköping på möte också om "Galax09" nästa år, inte värt att åka på men jag fick en gratis resa hem till eskilstuna iallafall. Mina tår och fingrar var isbitar när jag äntligen steg innanför dörren till min lägenhet. Fick sedan ha en timmes telefonsamtal med älsklingsSara som nu har åkt till England. orättvist.

winter

Mina tankar har varit hos Russel hela dagen idag. Fick ett sms som sa att han skulle opereras idag klockan ett. Jag hoppas verkligen att allt blir bra med honom. Jag vet inte hur illa det är, jag vet bara att det är hans öga som fått en smäll. Tänk om det är så illa att han blir blind på ena ögat, hemsk tanke!

Den första snön har kommit, mysigt. Inte så kul dock med isbanan som man måste ta sig igenom varje dag till skolan.

Damn you are hot

Hur lyckas alla ställen jag lämnar in något för lagning på gå i konkurrs? För några år sedan lämnade jag in min moppe för att den var krockskadad och vad händer? jo, stället går i konkurrs innan den hann lagas och sen tog det flera månder att kunna lösa ut den eftersom ägaren bara lämnat stället och struntat i allt.
Nu har jag lämnat in min mobil och så går stället i konkurrs, hur sjutton ska jag få ut min mobil nu då?

Tårar droppar på min gitarr

Jag är så otroligt glad att jag har min lägenhet, man uppskattar det mer då man en morgon får testa på hur det känns att pendla. Att gå upp halv sex när det är kallt och kolsvart ute. Ta tåget i över en timme för att sedan vänta i 40 minuter i skolan på att första lektionen ska börja. Jag är inte avundsjuk på de som tvingas pendla.

Ikväll blir det till att se "Tristan och Isolde" med Johanna till ett skolarbete.

På fredag ska min lägenhet invaderas av ett gäng som ska fira min syster som fyllde tjugo i tisdags, jag är lite orolig för hur det ska gå. Jag hoppas att jag fortfarande har någonstans att bo när ska tillbaka till skolan på måndag.

På söndag kanske jag ska vara med och bli filmade till Kanal 5:s nya program. Nervöst, men kul. Nu ska jag bli kändis ; )

Fall

Även om helgen inte alls blev som jag tänkt, speciellt inte lördagen, så kan jag ändå säga att jag hade det riktigt trevligt! Tack.

We belong together

Igår var Gavin Degraw på besök i Stockholm och det kunde man ju inte missa. Det var en riktigt bra konsert, bättre än jag trodde att den skulle vara. Gavin fick även en bh uppsläng på scenen, då kom han av sig mitt i låten och började skratta. ;) )
Gavin

Träffade även tre andra stora kändisar efter konserten. Riktigt stora kändisar, jag kände inte igen någon av dem men som tur är så tycker Peter mycket om Idol och kunde upplysa oss om att det var Robin B och den blonde som åkte ur Idol i år först som stod bredvid oss. Så kom även Felicia som vart med för två år sedan. Henne gick vi faktiskt fram och pratade med för att se om rykten om att hon är SMU: are stämmer, det gjorde det. Delvis iallafall, hon växte upp i SMU. Härlig tjej! Vi valde även att gå fram till henne eftersom alla tjejer (mest tjejer) gick fram till killarna och ville ta kort, så vi ville ju ge henne lite uppmärksamhet också, bara därför ; )

´´

Snälla personer låter sina vänner cykla 5 km, ensamma, på en punkterad cykel i fem minusgrader med is på gatan, för att köpa godis. Medan man själv sitter inne i värmen.