Man kan alltid drömma

Tänk att gå i skola i Katrineholm. Att hoppa på bussen varje morgon där man känner igen varenda än. Att komma till en skola där man känner en hel hög med människor utanför sin klass. Att gå i en klass där folk pratar med än och tycker om än. Att kunna vara sig själv och prata om allt. Att sluta skolan och då kunna ta en buss på tjugo minuter och vara hemma hos sin familj. Att kunna umgås med de jag tycker om och älskar efter skolan. Att få må bra och vara lycklig i skolan. Det vore nåt!

Underbara värld

Jag var på depphumör i skolan idag. Ingenting kändes kul så jag kontaktade Sara för att få lite uppmuntran, tack gumman! Jag tog även en sväng på stan efter skolan och slängde ut 700 kronor på saker jag inte vet om jag behöver eller ej. Blev iallafall gladare utav det. Sen möte jag Lina, den nya ettåringen i Eskilstuna, så vi stod och pratade en stund vilket också fick mig på bättre humör. Kom hem och såg att jag hade fått vykort ifrån Sardinien med varma hälsningar ifrån mor och far. Gjorde mig en riktigt god måltid och nu är det slapp framför tvn. Allt blev bara bättre och bättre efter skolan!

När jag läser andras bloggar så fastnar man ju för visa bloggar som man vill hålla koll på och besöka ofta. De som skriver intressant och kan få en att vara intresserad av att veta mer. Jag skulle vilja kunna skriva så, jag vet ju inte vad folk tycker om min blogg! Skulle vara kul att veta! : )

Jag har fortfarande inte kunnat införskaffa mig min älskade Ipod eftersom den hela tiden verkar ta slut! Blir att ta bussen till tunapark och köpa en i veckan.

I don´t wanna be

I går var det party hemma hos Sandra som firade sin 17 årsdag. Mamma tyckte inte att jag skulle åka dit utan stanna hemma och vila, men efter lite övertalning så var man iallafall på väg för att stanna en liten stund. Den lilla studen blev inte så liten som hon hade hoppats. Det var fullt med trevligt folk och en härlig stämning. Träffade folk som man inte sett på länge, värt! Grattis Sandra på födelsedagen!

Idag var det till att gå upp tidigt, redan klockan åtta ringde väckarklockan och det var bara att dra sig upp. Fick skjuts ut till Kjesätter och där fanns ett gäng konfirmander med ledare. Seminarium, Gudstjänst och städning var det som återstod av lägret när jag kom ut och städningen var ju såklart en höjdpunkt för mig, Att städa undan efter ett läger man själv inte varit med på! Jag hade tänkt att agera fotograf eftersom både Adam och Henrik glömt att ta med kamera under helgen men det visade sig att det tar ett tag för 45 stycken 14-åriga konfirmander att få iordning på allt utan att tramsa runt, så det blev att hjälpa till istället. Det verkar bli en bra grupp att ha hand om iallafall, tur är ju att man inte ska vara ledare för alla 45 stycken. Jag ska vara med och ha hand om en fjärdedel och jag ska fostra dom väl! ; )

Måste bara tillägg att nya ungdomspastorn i Vingåker är den enda pastorn som verkligen lyckats fånga mitt intresse under alla hans predikningar och fått mig att lyssna intresserat på en hela! Han är grym!

Nu har jag bokat biljetter till Gavin Degraw i november, det kommer bli kalaskul! Som jag läste i Sara blogg, ser fram emot en höst fylld med roliga aktiviteter.

Du och jag genom livet

Jag tycker inte om min hals för tillfället. I onsdags fick jag gå hem ifrån skolan för jag mådde så dåligt. Åkte hem, vilade så gott det gick, vilket var väldigt svårt eftersom jag mådde så jäkla dåligt. På torsdagen kom mor och amanda och hämtade mig för jag klarade inte av att ligga och må dåligt ensam i en lägehet. Skönt att komma hem till Vingåker, även om det kanske inte var under de bästa omständigheterna. På vårdcentralen visste de inte mer nu än någon av de första två gångerna jag varit där under de senaste tre veckorna. Så fort min pencilin tar slut så kommer halsonten tillbaka, tycker inte om vårdcentralen längre! Så nu blire till att tillbringa helgen hemma med familjen, eller iallafall med de som känner för att stanna hemma med mig.
Jag som skulle på läger med mina konfirmander, hade faktiskt sett fram emot det! Åhhhh, hatar min hals, förstör allt.

Flera tusen vänner ler mot mig
Det är mer än nån kan begära
Ändå vill jag bara va med dig
Det är dig jag vill vara nära

Ibland så känns det som jag skulle vilja rymma
Som en fånge i en cell
Du och sångerna blir frihet
När jag sjunger dom ikväll

Get in and go

Det är sjukt när klasskamrater inte vill gå till skolan och lärare säger upp sig för att frisöreleverna beteer sig så omoget! Folk hotar varandra, trycker ner varandra, ifrågasätter allt andra gör och beteer sig allmänt omoget. Vart har jag hamnat någonstans?

Idag på praktiken kom mor och far kom och fick varsin klippning innan vi åkte till Tunapark där jag skulle inhandla en Ipod men de var slut överallt, typsikt! Johanna var ju med också, får inte glömma att nämna det. Det var bra att jag fick träffa dom iallafall, var ett tag sedan nu och det kommer dröja tills nästa gång.
He´s so high above me

Jag överraskade mig själv med att vara sugen på kaffe! Jag som aldrig dricker kaffe. Det blev iallafall kaffe drickande (svart för första gången, och det var gott) och jag pluggade psykologi samtidigt. Jag trodde att jag var jättesmart som förstod allt tills jag upptäckta att jag inte alls förstod det, så kan det ju också gå! Så nu har jag tagit Russel till hjälp för att försöka reda ut det. Han skrattar bara åt mig, det känns bra! ; ) Det är bra att det finns några smarta människor iallafall som man kan ta hjälp av när man själv inte känner sig speciellt smart.

Frida Niva var på besök i Eskilstuna idag, det blev en snabb fika med henne och hennes mormor över lunchen. Gick hungrig resten av dagen! Men det var det värt. fler Vingåkersbesökare till Eskilstuna tycker jag.
Vilket jag just fick reda på att jag ska få, familjen minus ett kommer och hälsar på i morgon!


And you're singing the song thinking this is the life
And you wake up in the morning and your head feels twice the size
where you gonna go, where you gonna go, where you gonna sleep tonight?
And you're singing the song thinking this is the life

Första gången

Varför längtar du
till den dag då du ska fylla sju
Varför skynda på
när den tiden snart är här ändå
och det liv som du har
alla tusentals dar
passerar på ett litet kick
Så mens ditt hjärta slår an
passa på om du kan
fånga varje ögonblick

Du som inte än
börjat måla dig kring ögonen
tänt en cigarett
hört på Bowie eller Nazareth
fått ett streck i kemi
vart på kurs i Torquay
färgat håret blått
vart så full så du spytt
då din oskuld flytt
behöver inte ha så brått

Besök

Haft Enköping och Brommabesök i helgen. Började med att jag mötte Sara och Annac på stan innan vi mötte upp AnnaF och Peter. Stresshandlade mat inför helgen (vilket blev mest pasta) gick hem till mig, åt och sprang till fredaxs. Ingen i Eskilstuna visste om att jag hade gäster med mig så det blev en rolig överraskning. Det blev lekande och mys. Hetsiga diskussioner och mycket skvaller. Väl hemma i min lägenhet blev det ännu mera mys och informationsutbyten.

Annac åkte hem på lördagen för att träffa sina gamla reskamrater. Så jag, Sara och Peter blev ensama kvar innan Robert, Judith och Backman kom och vi åt marängswish och såg film.

Nu har Peter lämnat oss och jag och Sara sitter och dricker kaffe och pluggar. Kanonkul! ; )

Kan inte förklara i ord hur mycket smu människor betyder för mig

Chill Chill

Jag har inte brytt mig om att uppdatera min blogg eftersom det känns som om den inte får så speciellt många besökare. Har fått höra klagomål ifrån några iallfall om att jag borde uppdatera mer för att de tröttnat på att samma inlägg jämt kommer upp. så här kommer ett försök till att få liv i min blogg igen.

Jag tycker inte om Eskilstuna, det är ingen hemlighet! Eller Eskilstuna är bra, men kanske inte klassen.Har aldrig känt mig så utanför som jag gör i min klass, det är hemskt. Tisdagarna är mitt ljus i vardagen, då är det praktik. Kunde inte ha hittat en bättre salong, svårt att hitta trevligare människor. Jag tycker om att klaga!

Jag och Sara har kommit fram till att telia är bättre än comviq, även om de med comviq låter bli att svara när vi (som har telia och smsar gratis till alla) bombar er med sms. Jag tycker iallafall att det är värt att offra pengar på oss! Och i helgen kommer Sara, Annac och Peter på besök.