time to pretend

Tycker inte om all detta svenskaplugg. Min fantasi har tagit helt slut och klockan är mycket men det ska vara klart i morgon. Tessan sa att min blogg är bra men dåligt uppdaterad, så får ta lite mer tid hit kanske. Har hänt en del sen sist som jag inte tror att någon vill höra om. Förutom att jag såg Melody club och Johnossi i lördags och det var underbart!

Livet leker vidare, Jag är lycklig!

Har dock fått mig en tankeställare eller två, ta dig i akt!

Not fairFick för mig att jag var hur svårt skadad som helst och att hela foten värkte. När jag kom hem så gick det stor såret bort med lite vatten och nu är det ett en centimeter stort sår kvar. Volleybollagåterträffifrånåttan som visade att vi inte spelat ihop på ganska länge. Bollarna flög åt alla håll förutom åt de de skulle. Grillning och resa till stan för att gå till det kända öltältet en sista gång.

 

Vill också nämna att vi vi firade Malin i fredags, jag kom efter jobbet och hann vara hemma hos henne i en timme innan vi vandrade ner på stan och gjorde ett besök i öltältet. Väldigt bra helg! ( Y )


Picknick vid slottet med Petra och massa mygg som ville festa på vårat blod så det blev inte så långvarigt. Åkte hem till mig istället och sen sov hon kvar här så vi kunde skratta hela natten.

beautifully

Två gånger har Vingåkers bästa pizzeria blivit förstörd den senaste månaden. Vilka är det som tycker om att sabortera överallt och varför på stället med den trevligaste personalen och bästa maten? I förrgår natt fick salambo sina fönsterrutor krossade igen av några 13 åringar med huvor enligt grannarna som vaknade av oljudet. 13 åringar är så små att de inte ens inser vad det är för skit de håller på med. Det kommer de inse senare i livet förhoppningsvis!

Låg ute och solade igår och fick för mig att någon gjorde inbrott i vårat hus, så jag låg på helspänn och lyssnade. Det dunkade och lät jätteskumt. Då började det helt plötsligt falla massa äpplen ifrån grannens äppelträd, jag kollar upp och ser att grannpojken, 10 år kanske, sitter i trädet och kollar på mig när jag solar. När han ser att jag upptäckt honom hoppar han ner och försöker gömma sig bakom häcken medan han samtidigt tar sig snabbt därifrån.

Utomhusbion var hur mys som helst, Vi kom bland de absolut första och fick därför de bästa platserna där vi bredde ut oss för att ta plats åt 13 personer som skulle komma. Picknick och mys innan filmen drog igång en halvtimme för sent. Dålig film men väldigt trevligt folk så det jämnade ut sig ganska bra. Burgare på donken, jag har tröttnat på donken i Katrineholm, de har verkligen ingen koll på någonting. Antingen har de borttappade nycklar eller så ger de ut maten till 150 personer som stod efter än i kön. Sen åkte vi hem och jag fick lov att sova hos Sandra för jag kunde inte ta mig hem eftersom vi hade deras bil. Nu ska jag fixa mat och sen dra till jobbet.

coco

Timade med att ha två lediga dagar när värmen kom. Besökte min gamla arbetsplats, slottet, med kusin och moster. Guidad tur och återträff med arbetskamrater. Onödig info, men jag köpte nya gardiner till mitt vardagsrum som mamma fick göra lite ändringar på. Bilen till Katrineholm och så kallad klassfest, det skulle vara handelsklassfest men det var massa andra där. Musikspelning i stadsparken, Lindas bror var med och spelade så det var vi tvungna att se. Avslutning med öltältet och ett försök till Harrys men det var för mycket folk så vi kom inte in. Nattmat och somn på kusin Emmas soffa med Hanna.

Ikväll blir det utomhusbio och picknik i Katrineholm!

Galax

Jag har befunnit mig i en helt annan Galax. Tog bilen till skräddartorp tillsammans med Tobias där vi spenderade några dagar på scoutlägret. Åh, vad det var härligt! Fick två hela dagar med min underbara vän pokemon-sara och många fler. Fick även skjuts till Eskilstuna av Martin eftersom mina kära tumba vänner inte tyckte att jag skulle köra ensam hela vägen hem. Käkade med dom innan våra vägar skiljdes åt. Hemma en halv timme sen tog jag bussen till Katrineholm för att gå på artonårskalas och öltält! Energin var på topp efter tre sömnlösa nätter och ett slitet läger.