11.35

Matilda skulle nog inte överleva utan sina underbara vänner som hon kan ringa när som på dygnet och få bra råd och en tröstande röst. Det är värt mer än allt!

Nu ska jag dra iväg och plocka upp lite grabbs och sen åka vidare till Flen och nyårsläger på ansgardsgården. Femte gången gilt eller?

19.28

"rumpa mot vrist." "vart sitter vristen?" Lekar hemma hos Linda där alla såg ut som frågetecken. Ikväll blir det ännu mer lekar och skoj.

01.31

Jungfru Maria fuktig och våt skrek till Josef., Nu är jag kåt!
De sprang till ladan och hade det kul. Det är anledningen till att vi firar jul.
God jul!


Ännu en jul till ände. Tomten tycker om mig, fick det jag behövde och lite till. Nu är det fest året ut och det är något som gillas skarpt av fröken Thuresson.

11.32

Fick min första julklapp i fredags av Marie, min handledare. EN MEGABRA KLIPPSAX! trodde jag inte att jag skulle få, för er som inte vet så kostar de ett par tusen. Har redan invigt den på Martin som hade samlat på sig ganska mycket hår. Har även varit duktig och varit och simmat med Julia. Fler längder med lite lek efteråt, kändes som att man var 10 igen. Biografen har också blivit besökt, jag och Henrik var och såg Avatar i tisdags, sjukt bra!

Nu är det dags för lite julstök och så ska jag fixa båda min systrar inför kvällen så de blir julfina. Sen blir det kyrkogården och sen vidare till kusinerna för Kalle, julbord och besök av jultomten. God Jul på er alla mina vänner, och även ovänner ; )

01.49

Då var dagen här igen då, JULAFTON! ingen julstämning alls, tänker mer på dom som inte är här och får uppleva denna jul. Snart kommer det nya året, och det känns som om F kommer att glömmas bort mer och mer då det blir mer och mer avlägset. Ska iallafall till din grav och tända ljus i morgon.13.38

Det efterlängtade lovet är här och den efterlängtade Frida är hemma!

Tog partybussen med sandra till Johanna i fredags där vi festade till det rejält. Ner på krogen och träffade massa bra folk. Kvällen slutade med en bussresa hem med en arg kompis som skulle slå folk, aldrig sett honom så förbannad, men det löste sig bra.

Jobb hela helgen så pengarna bara rullar in, yees!

Frida och Anna kom till Vingåker och vi tvingade Joel att komma med sin mini bil och köra oss till hävla. Jag är för gammal för såna fester, medelåldern låg nog på 15 år och det märktes på feststämningen. Senare ramlade det in lite annat löst folk som låg i samma ålder som än själv och då blev det genast bättre. När Robin hånade de små flickorna som sprang runt sista timmen i ett sista försök att hitta ett strul och skrev sina namn på sin urringning för att få alla killar att titta på dom fick han hatiska blickar, det var kvällens höjdpunkt! och att den bästa av alla alltid finns här för mig, Petra Boström!


23.04

Nu har jag och hela min familj bytt efternamn! : )

Jag har aldrig spårade ur, någon spydde på mattan på toaletten, någon låg och mådde illa i soffan, någon somnade på en stol, några visade hur man dansar rock, någon blev utslängd ifrån krogen, några spydde på Harrys toalett, någon var spårlöst borta dagen efter. Det spårade, men fy fan vad kul!

14.17

Att en lärare kan förstöra en dag så pass mycket, fy fan vad sur jag blir! Vi har inte gjort någoting i princip förutom att titta på massa diabilder denna termin. Vi har fått lämnat in två arbeten som hon knappt läst innan hon betygsatte. "Jag fick din uppsats igår Matilda" sa hon för tre månader sen, igår får jag veta att hon inte fått det så skrev ut det igen. "Du får ett G för att du inte lämnat in dina arbeten i tid." SERIÖST? vad har hon för betygskriterier att gå på? Hatar kultur och stilhistoria, skulle ha skolkat hela terminen istället.

Ikväll kommer några i klassen hit så blir det julavslutningsparty och VIP på Harrys men först, städa och träna.

15.13

Jag vill ha en hönsnätsbur
Med alla gamla x på vinden
Kunna gå upp då och då
Och ge dem varsin snäll klapp på kinden
Tagga för ikväll, snart kommer bästa Petra hit och då blir det fix till max.

för er lika uttråkade som jag

har det här året varit bättre eller sämre än förra året - sammanfattningsvis så har nog detta varite bättre om man fick radera vissa dagar.
har du förlorat en vän - ja, på olika sätt
hur många har du varit tillsammans med 09 - 0
har du gjort något du ångrar - förmodligen
har du fått nya vänner 09 - självfallet : )
hur ska du fira nyåret - inga planer än, men ska iallafall vara med min Petrus
vad kommer du sakna från 09 - Peace and love
vad har du spenderat mest pengar påKläder, garanterat
har du slagits med någon - yees, tyvärr, inget jätteallvarligt
vem av dina kompisar har du umgåtts minst med under 09 - oj, den var svår. man umgås med dem man har mest kontakt med

har du råkat ut för någon olycka 09 - en hemsk olycka som drabbade många.

vad vill du ha med dig från året 09 - Alla minnen med mina vänner, hoppas det blir fler

vilken låt/artist påminner dig om året 09 - Lars Winnerbäck och Håkan Hellström

året 2010 kommer - förhoppningsvis blir toppen, studenten mm. tjoho! : D


19.34

Sovmorgon hela veckan, vilket har resulterat i sena kvällar för mig och Julia. I morgon blir det tyvärr tidig uppstigning och en väldigt lång skoldag. Ska på kommunfullmäktigsmöte, har inte orkat förbereda mig så det får ske i sista stund i morgon.

Varför ska det hända så mycket just nu? Det värsta som finns är när andra mår dåligt och man har verkligen ingenting att säga till om. Det enda man kan göra är att finnas där, men hjälper det i alla lägen? När det är jultider så ska folk vara lyckliga, det ska inte finnas problem i mina vänners liv. Åhhh, låt detta år ta slut snart.


19.32

Åter en helg till ända. Kenny Starfighter, Petra och jag spenderade fredagskvällen tillsammans till en början innan jag ringdes in som taxi. Körde in en full John och en full martin till stan  och vi stannade även kvar där och träffade Ludde och Linda. Gjorde lilla innan vi tankade och for hem. För att sedan återvända till stan och hämta amanda och selma som lurade mig för att få skjuts hem.

Marieberg och julshopping med Hanna. Nu är alla packet inslagna och redo att placeras under granen. Åt tacos hos Tallgren med lite flickor innan vi tog bussen till stan och jag lämnade dom för att gå till en mcklubb. Fanns inga mc knuttar där men massa annat trevligt folk. Kanon kväll!

Missade tåget till Stockholm för att jag sov, så skulle ta en fika med Martin och Max istället. Synd att det inte fanns något fik öppet. Blev inget fika utan tog ett annat tåg till Stockholm och blev försenad till mötet.

20.23

Sacomässa idag i Älvsjö.. Sjukt mycket folk, sjukt bra folk! Sprang runt med Petra mestadels. Träffade dock nytt folk man kände i varje hörn så det tog sin lilla tid att ta sig fram. Eskilstunabor, Katrineholmare och lägerfolk överallt, vilken gott och blandat påse jag hamnade i. När jag kände mig som mest ensam såg jag ett välbekant ansikte som jag dock inte sett på över ett år. Russel var lika vilsen som jag och vandrade runt, så vi fick ta hand om varandra ett tag innan bussen begav sig hemåt. Det var jättekul att träffa honom igen, hoppas det inte dröjer ett år till till nästa gång. Buss till Eskilstuna och sen bil till Katrineholm och hämta far och vidare till Vingåker, mycket resande idag, känner på mig att jag kommer sova gott i natt.


18.41

Lillen har blivit snäppet större och blivit 17 år! Grattis syrran. Tog bilen hem för att fira henne, åt och umgicks, tog bilen tillbaka till eskilstuna. Nu är jag sjukt trött!

I morgon bär det av till Stockholm och sacomässan om jag kommer upp till bussen så att säga.