En annan dag

Ack, vilken händelserik dag. Det fick bli en promenad till Körskolan i morse då mitt lås på cykeln har frusit fast. Det var kallt och halt, men lite motion skadar ju aldrig. Robert kom ganska snart och vi begav oss in i den rörigaste delen av Eskilstuna, men det grejade ju jag. Var nära att köra över en gångare men vad gör det?
Kom till skolan och fick veta att matteprovet var flyttat till på torsdag, tack och lov, hade aldrig klarat det. Vi missade ju en lektion förra veckan på grund av all dramatik kring Eskil. Det gick oväntat bra och jag kände mig nöjd med min insats på lektionen, ge mig provet! En snabb måltid i matsalen där jag bokade träff med Backman och Judith till på torsdag, gött! Det blev ett medelpass på friskis under håltimmen innan det var dags att bege sig till den efterlängtade svenska lektionen. Vi tycker verkligen om vår svensklärare, hon är bara så otroligt bra. Alla underbara genomgångar hon har som ger oss så mycket, alla uppgifter hon förklarar så bra och verkligen förbereder oss för. Förutom att allt jag sa är tvärtom så är det bra. Engelska stod näst på schemat, där fanns Saga, hon skulle sitta med på vår lektion, vilket var en rolig överraskning.
Jag hann med mycket mer idag, jag tog bussen till Viptorp, bussresan tog dubbelt så lång tid som en promenad skulle ha tagit. Träffade Lina, myste med te och mackor och så flummade jag på hennes FB och msn. Jag hoppas att det uppskattades av de jag kontaktade, om inte, jag ber så hemskt mycket om ursäkt, det är sån här jag är!
Blev en promenad hem i kylan och halkan, jag kom hem, helskinnad! Praktik i morgon igen, sen kommer mor min.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback