wunderbar

Matilda betyder "styrka och strid". De flesta Matildor är mörkhåriga, utåtriktade och ofta väldigt festsugna. Du känner igen en Matilda på hennes höga klackar, vickande höfter samt Friis och Co-handväskan som hänger på hennes arm. Störst chans att hitta en Matilda har du antagligen på en N.E.R.Dkonsert eller drickandes en Xcider på en hemmafest. Om du har fått detta svaret heter du antagligen Kevin, Lukas eller Niklas.

Det bästa med sommaren är denna otroligt goda glass man kan äta. Därför tog jag och mina flickor bilen till Söderköping för att äta de absolut största (och dyraste). Perfekt väder för att åka bil och för att sitta ute och njuta av min summertime. Promenad längst slussen innan vi åkte till Katrineholm, fick tag på Cecilia som sa att det var massa folk vid Gastuberg så vi åkte dit en snabbis. Folk man inte sett på länge så det var värt att besöka en stund även om jag och tessan låg och roade oss själva på berget och tolkade molnen.

Nu har jag och mina två underbara systrar bokat en resa till Rhodos i början av september, helt underbart!

namnlös

Sen förra onsdagen har det hänt väldigt mycket i mitt liv måste jag få påpeka.
Jag har lärt mig
- Vilken kanal jag ska se på vid vilket klockslag
- Att man inte kan se på revolutionary road utan näsduk
- Att Johnny Depp aldrig kommer sluta vara sjukt snygg i pirates oavsett hur många gånger man ser filmen
- Att mina vänner som bryr sig om mig när jag är dödligt sjuk betyder sjukt mycket
- Att scoutläger är en väldigt viktig del för mina sommarlov
- Att jag inte tycker så mycket om att spy konstant 48 timmar i sträck
- Att 41 graders feber är inte att rekomendera någon att ha i en veckas tid
- Att börja försöka äta efter den tiden är inte det lättaste
- Att om man kastar för många hårstrån på golvet så blir mamma sur
- Att om IPRED inte fanns skulle jag kunna roat mig på fler sätt
- Att tycka synd om mig själv


För att sammanfatta, jag har varit sjuk! Men igår blev jag inringd som taxi till Martin och John så det var en bra ursäkt att få komma ut en stund. Så körde dom till stan där jag mötte Tessan, det var underbart att se henne igen, tror hon blev glad att se mig med för hon sprang när hon såg mig. : D
I morgon blir det nog en resa till Söderköping med flickorna om vädret och min sjukdom inte hindrar oss. Sen blir det en resa till skräddartorp och några dagars besök på scoutlägret där.

Namnlös

Det skulle ha blivit en tripp till Eskilstuna i torsdags på avskedsmiddag för Anna. Men vaknade och hade 40 graders feber så det gick inte riktigt som jag hade tänkt mig. Tänkte åka på fredagen över dagen bara för att säga hej då, men då hade jag 41 graders feber så det sket sig det med. Nu sitter Anna på planet och är snart framme i USA och jag kommer inte att få träffa henne på 10 månader. Kommer sakna henne otroligt mycket, det är henne som jag umgåtts mest med under mina dagar i Eskilstuna och henne jag retats mest med. Skynda dig hem gumman!

Jag har förövrigt skaffat Visa kort och känner mig sjukt vuxen! På tal om Visakort, skaffade kortet tillsammans med Frida och nu åker hon tillbaka till Nyköping så nu kanske inte vi heller ses på ett tag. Det brukar oftast bli så mellan oss efter sommaren men denna sommar har vi umgåtts så mycket så det ska vi ta och ändra på tycker jag.

Har sett nya Harry potter, fy skam att de lägger till onödiga scener och gör slutscenen helt annorlunda mot i boken, bokens slut scen är mycket bättre.

Kollade gamla bilder och kom fram till att jag saknar Ramus, vi hade sjukt kul under verklighetsgåtan i våras i Rönninge. Han var för övrigt sjukt snygg som äcklig ungdomsledare ; )


sad

Jag var trött och allt snurrade i mitt huvud. Jag bestämde mig för att ta en riktigt långpromenad. Det blev ingen långpromenad men det blev ett besök hos en väldigt saknad person.
Let us die young or let us live forever
We don't have the power, but we never say never
Sitting in a sand-pit, life is a short trip
The music's for the sad men.


Man kan inte glömma personer som helt plötsligt försvinner ur ens liv.Jag är vild och skild

sandra om Kalas: är det verkligen lagligt att va så ful som du är? klipp dig, du ser förjävlig ut

Seriöst kan inte folk skaffa sig ett liv?
I förrgår fick jag sms från någon som sa att jag borde passa mig för man ska inte ta andras killar, att jag strulade med någon hemma hos Johan som hade flickvän.
För det första rörde jag inte en enda kille, för den andra vågade inte personen som skickade smsen svara när jag ringde.

Jobbat 6 dagar i veckan denna vecka. Har även träffat Frida konstanst 10 dagar i rad nu, det är verkligen rekord för att vara oss. I fredags tog jag, Frida och Hanna bussen till Blomman. Förkrök sen blev det taxi hem till Oskar som hade fest, lite halv lamt men trevligt folk. Krogen senare, det var ganska livat mot hur det var förra helgen. Nattbussen, hela vägen hem denna gång..

Igår blev det inställt med planerna att åka till Flen, så jag och Frida tänkte ha lite folk hemma hos mig eftersom jag var ensam hemma. Lite folk blev till mer folk vilket ledde till bråk. Varför kan folk inte uppföra sig när de är borta? Folk tror att de kan göra va de vill och skylla på alkoholen. Alkoholen är inget man ska skylla på, det är bara fegt. Trevlig kväll iallafall, det otrevliga kommer jag tränga bort för min mätare som visar hur mycket jag bryr mig och engagerar mig i saker håller på att sprängas och jag tänker inte ta mer skit.
Träffa min vän Frida även kallad Hora, Slampa, bitterfittan och äckel Frida.Kalas

Mer födelsedagsfest skulle det bli. På lördagen åkte vi till Johan som hade födelsedags fest för honom och Mimmi. Trevligt med folk och kalas bra väder att vara ute i. De hade satt upp partytält ifall det skulle regna, men det gick bra utan dom. Kom inte hem fören vid fyra och Julia och Frida sov hos mig, så vi låg tre personer i en 1,20 säng. Det var väldigt trångt men vi lyckades iallafall sova till tolv. Frukost vid ett och sen tog vi ett bad i Viala, alla, seriöst, alla drog när vi kom ut. Undrar om det berodde på oss eller på att det kom in mörka moln? Mat och bio med familjen var planerat för kvällen. Ice age 3 skulle vi se, men det var ingen textning så mor och far trodde inte att de skulle förstå något så de åkte en sväng medan vi barn såg filmen, den var riktigt bra!Jag har köpt en 40 tums tv till min lägenhet! Hej då min gamla 5 tums tv ; )

this is who I´m

ordet populär är ordet omtyckts motsats

Fick äntligen träffa Johannes igen, han var i Vingåker igår så vi tiggde skjuts av honom till Katrineholm och hem till Tessan. Sjungande, packetöppning och god mat. Vid tolv tog vi taxi ner till stan och sjöng för Linda som fyller år idag. Vi drog runt på alla krogar för att de nyblivna artonåringarna skulle ha fått testa allt. Nattbussen till Viala med Hanna och Frida där vi tog ett naken bad. Vi var inte ensama i Viala som jag trodde att vi skulle vara, grannen Tom och en tjej var där och tog ett nattbad. Tur var det för då fanns det tillgång till handduk. Vandrade mot Vingåker innan Martin kom och hämtade upp oss. Hemma hos mig väckte jag och Frida hela huset genom att skratta oavbrutet och av att vi pratade lite för högt. Fantastiskt rolig kväll!

: )

lagning av mat --> Städning av trapp ---> springtur i båsenberga ---> städning av rum ---> födelsedagsfest i värmbol

Namnlös

Inhandlat födelsedagspresenter till fyra personer, ganska bra gjort tycker jag! Nu är det bara alla födelsedagsfester jag väntar på ska gå av stappeln. Kommer bli en toppen helg!

Idag fick jag lite extra jobb, jag fick ta åtta timmar av Jossan så det var bara att bege sig till outlet och jobba. Det var jättelungt, nästan inge folk. Efteråt blev det ett kvällsdopp med Joel och sen hem till tvn med mor och far.

Det är massa 15 åriga barn som hänger med sina mopeder vid Viala, de sitter vid sina mopeder och röker. De är femton år, det är ju små. De har alltid varit små, även om vi säkert gjorde samma sak i deras ålder så kommer 94orna alltid att vara små. Vad är det alla ungdomar tycker är så coolt med att röka? det är mycket coolare att våga vara den som står i mot eftersom det är allt färre som vågar göra det.