Beggin to grow

Skolan är slut nu. I skrivandets ögonblick orkar jag inte jubbla men det kan jag säga att det har jag gjort. Efter avslutningen i skolan på fredagen så var vi hemma hos Linnea med lite folk ifrån klassen och några andra och grillade och firade. Sen bar det ner på stan där det var rix fm och massa andra uppträdanden som vi dissade och gick hem till mig istället. Vi somnade direkt och hade sovit gott om det inte vore för en granne som sprang och knackade på hela tiden och ville ha in oss till honom på efterfest. Orkade iallafall upp och jobba på lördagen.

På lördagen blev det utgång igen. Då var det öltält i Katrineholm som vi åkte in på. Fullt med fulla studenter som skrek och även andra fulla ungdomar och vuxna som ville ta plats i det lilla tältet. Det var en väldigt rolig kväll iallafall, även om den hade sina dåliga stunder så var det värt det. Även jobb på söndagen sen. Jag jobbar och står i ; )

Har hunnit med en tripp till Eskilstuna också. Var i kyrkan på filmkväll och träffade folk jag inte träffat på länge. Fick även chansen att säga hej då och glad sommar, kommer förmodligen inte träffa dom något mer fören i höst. Anna ska åka till USA i sommar så jag hoppas att jag hinner se henne innan hon åker iallafall. Sov hemma hos henne sen, eller försökte iallafall för hon ville aldrig sluta prata!

Tyckte synd om niorna som hade balen i regn, det var fint, såg ut som alla andra år men ändå tradition att åka ut och titta efter det blev det bilresa till Katrineholm med Sophia. Ölbrännboll med Handel och delar av omvårdnad stod på schemat då. Kom till järvenplan och ingen var där förutom Linda, Malin, Tessan och Evelina så vi tog bilen ner på stan och åt och kollade på fotboll. Sverige var överlägsna mot Malta. Såna matcher är roligare att se än den i lördags. Sen blev det ölbrännboll när alla äntligen hade kommit. Tjejerna mot killarna, och vilka vann om inte tjejerna? ; ) Jag som inte brukar träffa bollen körde iväg flera stycken långt bort och lyckades varva flera gånger. aha, aha! stolt. Festen fortsatte ända till klockan fem då vi fem personer somnade i Evelinas soffa. Det drog kallt och var trångt, inget att rekommendera alltså. Trötta och glada åkte vi till Värmbol klockan halv nio för att vara med på Lindens friluftsdag. Ungefär halva skolan skolkade så jag var stolt att jag var där frivilligt. Jag tyckte det var kul iallafall, alltid kul att träffa folk, vara ute och tävla. Även om vi inte vann åttakampen så var vi ändå grymmast! Handelselev för en dag är alltså att rekommendera.

Kommentarer
Postat av: Anna

jaa men ursäkta att man är social då ;) hahaha :D jag kommer sakna dig när jag är där borta matilda! <3

2009-06-12 @ 14:58:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback