Diddley do

I fredags tog jag med mig Lotten och åkte till Sandra. Klippte Sebastian och det gick riktigt bra. Var orolig innan hur det skulle gå, eftersom han är döv. Det känns jättetrist att inte kunna kommunicera med honom men både Sandra och hennes mamma var med och tolkade så det gick ju galant. Lotten byttes ut mot Arvid, Rickard och oliver senare på kvällen och det blev en massa lekar. Vi hade inte brist på fantasi iallafall!

Fick gå upp tidigt och köra in Johanna och Emelie till skolan. Var inne vid tio och visste inte vad jag skulle göra, så jag parkerade bilen vid donken och satt och dunkade musik. Då fick jag se morfar gå förbi så sprang ikapp honom, men han hade inte tid att prata. Han skulle hem och ring till mamma så jag lunkade tillbaka till bilen. Fick tag på Lotten så åkte och mötte upp henne och så tog vi en sväng på stan innan vi åkte till duves studentavslutning. Såg halva innan vi åkte mot stan för att se lindens avslutning. Lotten lämnade mig för att se elwynska så jag gick ensam till stadsparken men där mötte jag andra kändisar som jag umgicks med. Ner på stan för att se alla ekipage åka runt, runt, runt.

Alla hade klassfester på kvällen så jag visste inte vad jag skulle göra. Vid sex hittade jag några Vingåkersbor som skulle till Emil så jag fixade mig rekord snabbt och tiggde skjuts till vannala. Förfestade där innan vi sprang till bussen. Bussresan var hemskt, jag och Mimmi trodde att vi skulle kissa på oss, men tack och lov klarade vi oss hela vägen in. Gick hem till Johans handledare som hade en kompis hos sig så vi förfestade med dom innan vi drog ner på stan och träffade massa folk. Vi hade tur med vädret till klockan två, då började de spöregna. Kom hem vid halv fyra, frusen och blöt! Jag funderar fortfarande på om någon märkte att jag inte var med på nattbussen? Det gick två bussar så man vet ju aldrig vart folk åker.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback