Some say

Fredags var en bra fredag. Vindrikande på min altan innan resan till stan påbörjades. Fullt ös, medvetslös! Smidde även planer inför sommaren och efterlängtade peace and love.

Jobb på lördagen, självklart då solen äntligen tittar fram. Tjänade iallafall pengar så jag har något att leva på i sommar. Bilfärd till Katrineholm via Viala. Skulle träffa lite folk i Viala och njuta av sommaren. Det var vårt gäng och massa yngre. Satt på klipporna ett tag och njöt i solen innan vi åkte till stan.

Morsdag är en ganska konstig dag. Jag tycker att det vi gör på morsdag borde vi göra varje dag. Menar inte att köpa massa presenter, utan visa uppskattning. Hjälpa till och laga mat och fixa annat hemma. Det är bara en affärside för att köpmännen ska få tjäna mer pengar.

Var i den stora staden Högsjö och hälsade på farmor med mor och far. Jag körde, mamma satt livrädd i baksätet, första åkturen med mig. Det luktar för övrigt spya i vår bil, inte direkt kardemumma!

Pappy


Linnea och jag tycker om att gå samma väg, vi älskar verligen att ha likadana kläder på oss. Något annat vi tycker om är att slå varandra när vi åker buss och självklart tycker vi om varandra också ; )Min pappa är snygg och jag älskar honom otroligt mycket!


Ayo

Idag var vi lediga, fick en välbehövlig sovmorgon innan vi tog bussen till TP, även kallat Tuna park, där vi shoppade loss. "Tag tre betala för två" var inte jag sen att nappa på, tyvärr tyckte inte mina shoppingpolare att de var snygga, men vad gör det? Så länge jag gillar dom så är det ju lungan. "Men de är ju vita, vita skor kan man ju inte ha."Åkte sedan hem till judith i skogstorp och tjänade 450 spänn på att klippa folk, inte illa pinkat måste jag säga! Hälsade på hennes små kattungar, tre dagar gammla. Jag förstår inte varför alla jag höll i jämt försökte fly genom att på något sätt försöka simma ur min hand. Bussen gick sönder på vägen hem så jag bestämde mig för att gå på slutet, efter tio minuter kommer någon och tutar på mig. Då var det busschaffören som ville plocka upp mig sista biten, synd att jag nästan var hemma då. I morgon blir det skolan innan vi ska förfesta lite hemma hos mig innan det är dags för utgång, igen!

"Det var såna som du som dödade bambis mamma"

Så nära

Fattar inte att jag kan bli så sur på allt, alla små saker som jag inte borde bry mig om. Det är bara sån jag har blivit utav vana av att veta hur det kommer sluta om jag låter det fortsätta. Jag ska sluta bry mig!Boom boom pow

Början fan få ölmage, dags att sluta dricka ett tag framöver! Ska festa nyktert den närmsta tiden. Det kanske kan hjälpa mig att hålla mitt löfte jag gav till Sandra.

Never ever

Det blev grillkväll inomhus i fredags, vädret höll inte riktigt. Det kom regnskurar hela kvällen men vi lyckades ändå få grillat så vi var iallafall mätta när vi la oss klockan halv tre ihop trängda i mina föräldrars säng, Jag, Linda, Tessan, Malin och Sandra. Hel mysig natt om jag själv får säga. Klockan fem ringde min mobil, det var något patetisk människa som ringde och hota mig, tack för det samtalet. Städning av huset innan vi åkte till marknaden och kollade på Stand-up-comedy. Henke var grym.

På kvällen tog vi bussen in till stan och hem till P där vi festade. Det blev inte riktigt den festen vi hade tänkt så vi tänkte söka upp IT2 som hade klassfest, men de försvann så fort vi trodde att vi kommit ikapp dom. Träffade några av dom inne på donken senare på kvällen. När Johan och Emil kom och fick veta om telefonsamtalet på fredagsnatten så ringde dom upp nummret och började snacka både länge och väl. Tror inte han som ringde mig kommer våga ringa mig igen.

Efterfest hos Emil som bestod av att äta nuddlar och sen gå hem. Yes! Vi fick iallafall en promenad hem till Sandra och somnade vid fem.

A song for the outcast

Tog bilen direkt ifrån skolan ifrån Eskilstuna till Outlet i Vingåker. Jag och Amanda var ensamma i kassorna, men det var ganska lugnt. Sju timmar blev det till att jobba, kirr i kassan. Kom en stillig man och köpte massa barnkläder och det krånglade lite för hans fru skulle lämna tillbaka ett par skor och jag hade precis blivit lämnad ensam i kassan. Men han lugnade ner mig och sa att det inte var brottom så jag löste det med Amandas hjälp ifrån andra kassan. De tackade så mycket och gick. Det var Joe Labero och hans familj.

Tyvärr krånglade det med sista kunden så det tog ett tag för oss att stänga så den sista bussen till stan hann lämna Vingåker utan oss, så Amanda ställde upp som taxi och körde in oss. Våldgästade Malin innan det blev stan och Port 26 bland annat. Ont i fötterna efter en kväll med mycket dans! Har inte haft så kul på länge.

Tessan gick modell i katrineholm så vi tog guldklimpen in dit för att kolla. Sötare flicka har jag inte skådat på länge. Mat i stadsparken innan vi åkte till Vingåker. Resa till baggetorp på natten för att hämta ett gäng fnittriga tjejer som hade varit hemma hos Arvid och grillat. Ikväll blir det grill hos mig med lite folk, bara inte vädret förstör.

Make it okey

Jönköpingsresan inställd pågrundav sjukdom. Mest för att det inte fanns plats på ett enda tåg och mitt enda alternativ var att ta bilen och åka de 25 milen ensam. Inte det mest lockande. Nu blir det jobba i morgon kväll och efter det Port 26 om allt går som jag vill.hard-knock life

Nu blev det en roadtrip i Eskilstuna. Slagstaglass i regnet med Linneax2, Malin och Backman innan vi gled runt i guldklimpen i hela Eskilstuna och dunkade bra musik. 48 varv i Vilstarondellen blev det också, det blir något att försöka slå med mina vingåkersflickor.

Sprang till mig ett MVG i idrott idag, eller ja, det kanske är fel ord. Jag och Ida spranf beeptest idag, fick inte MVG på det, men Gertrud sa att jag hade högsta betyg i ALLA bollsporter, jag är jäkligt stolt. Dock blev det bara G i matte B, men det får bli att samla nya krafter inför matte C i höst då det ska bli högsta betyg. Det går bra nu, kompis det går bra nu!Let´s go bananas

De galna brudarna kom till Eskilstuna för att möta upp mig och ta tåget till sthlm men det var inställt pågrundav olycka, så det blev en sväng i Eskilstuna innan avfärd. Signering av EMD, som jag och Tessan jubblade över, not. Vi stod och flörtade med konfrenciern istället. Rix fm festival blev det allt, tydligen vi och alla fjortisar enligt sthlmarna. Jag träffade Amis och nästan Rasmus på slutet innan vi sprang tillbaka till tåget som tog oss hem.

Avslutning med mina kära konfirmander hela helgen. Redovisning på lördagen, jag var så stolt över dom. Känner mig som en stolt mor, trist att det är slut. I dag var det gudstjänst och nattvard som vi medverkade på. Träffade alla mina gammla ledare, nästan. Det var kul med ett kärt återseende såhär lite oväntat. Mer sånt åt folket!

Fylletaxi åt nyktra ungdomar på lördagskvällen ifrån stan, fick lämna eurovison som jag såg med min familj. Första hemma kvällen på flera månader, kändes konstigt med ack så bra. Var den bäst eller var den bäst? Norge var klart bäst, jag och Amanda röstade självklart på honom. Sötaste killen i tävlingen med den bästa låten.

Nu blir det bilåkande ner till Vidåker för att se niornas musikal, hört att den suger!

Sucks to be you

Roadtrip på alla Katrineholms gator blev det i fredags i regnet. Dunkande musik ur en radio som inte ville fungera, flera varv i alla rondeller, tutande på snygga och konstiga människor vi körde förbi. Mcdrive hann vi ju självklart med också!

På lördagen tog jag, Hanna, Sara, Cissi och Sonny bilen och drog till Eskilstuna. Vi var lite oroliga att vi inte skulle komma fram, eller snarare hitta fram. Bästa vägvalet när vi kom in till Eskilstuna och letande runt hela sjukhuset för att hitta Vingåkersgrabbarna och sen full fart mot coop, mot rödljus och all annan mötande trafik innan vi äntligen nådde vårat mål och fick köpa våra efterlängtade våfflor som Max senare under kvällen skulle komma att hälla ut så vi alla inte kunde äta os mätta. Johannes anlände senare med blåmärken över hela kroppen och en anning besviken över att ha åkt ut så tidigt ur paintball tävlingen och att han anlände så sent. Efter att ha klippt Anton och haft lite vattenkrig bar det äntligen ner mot krogen där det var full fart på dansgolvet till två innan vi hamnade i milslånga köer till mat och sen en vandring hem med ett gäng fulla ungdomar. Slocknade på varandra utespridda i min lägenhet. Vissa på golvet, andra på lite bekvämare ställen men väldigt trångt sov vi genom natten. Pizza till frukost innan bilfärden hem. Då blev det glass med Hanna och Petra, mums.

Planerad utgång för att fira Linkan som fyllt arton, blev något annat än utgång. Grannen kom över med some grabbs och vi ägnade kvällen åt att förfesta inför krogen som aldrig blev av. Det var så trevligt i lägenheten med alla "jag har aldrig! frågor att vi helt enkelt inte orkade resa oss upp. Allsång till Ring on fire istället, då nådde kvällen sin höjdpunkt! YES!

Tidig uppgång med tåg till Sthlm fick jag och flickorna som sov här. Som tur var kunde man få lite sömn på bussen dit innan vi trängde oss in i små trånga hus på skansen med en guide som verkade ha den högsta önskan att bara komma därifrån. Men vi genomled en timme där innan  vi blev släppta fria på stureplan. Vi sprang genast åt olika håll för att hinna besöka alla affärer, och det hann vi, om och om igen. När nio tjejer ska hålla ihop på stan och bestämma var man ska gå, så kan det ofta gå väldigt fel eller åtminstonde ta ett tag att genomföra det. Men vi lyckades. Skolavslutningsklänning inhandlad. Vi mötte också Dildo, ja han i andra avenyn som jag aldrig sett. Ja, han i hipp hipp hora som jag sett och tycker är jättesöt. Han var inte söt, han såg skabbig ut, iallafall hans kläder. Sucks to be him!


Sådär bytheway, MVG på naturkunskaps uppsatsen som skrevs förhand. Vilket resulterade i ett slutbetyg på MVG, är man bra eller?

suckandet har börjat

När det är så illa att hela klassen får skriva det stora hemmaprovet för hand för att det pågår så mycket fusk i klassen, har det inte gått för långt då? Jag vill då inte straffas för att vissa inte kan sköta sig utan ska fuska sig igenom allt. Blir plugga hela natten bara för det, trodde inte att det skulle ta fyra gånger så lång tid att ta allt för hand. SUCK!

kärleksspel

Det är såna här dagar man önskar att man hade en alldelese egen bil, en sån bil som bara glänser och som alla vänder sig om för att titta efter, såna dagar då man tar körkort, då känner man verkligen att, "ja idag vill jag köra bil" vet inte om ni förstår vad jag menar men? Körkortet är grejat nu iallafall, jääääklar vad vi ska brumma!

Om man ska förvirra någon rejält så ska man ha två mobiler och byta identitet varje gång man skriver ett nytt sms. Det lyckades på Ebbe iallafall och jag och Johannes hade kul åt honom.

Valborg

Bussen ifrån Katrineholm kom in tio i fyra, fyra började jag jobba. Fem i sex slutade jag jobba, klockan sex gick bussen till stan. Bytte om på bussen med hjälpande råd ifrån Petra, Hanna och Mimmi. Det kan ju inte gå annat än bra då. Buss till Anton där det var meningen att vi skulle grilla, men nej, det blev stekt mat istället men det gick det med. Förkrök och se taxi ner på stan. Port 26 och allmänt socialt häng på stan, tummen upp för ett bra valborg!