22.54

Trodde att jag skulle hamna i diket idag! Vägen mellan Eskilstuna och Vingåker, ungefär vid hållsta där vägen är som smalast möter jag en bred lastbil som istället för att hålla åt sig, genar i kurvan, vilket jag inte var bered på så jag fick hålla åt mot diket. och vips var båda högra däcken på väg ner i diket. Fick som tur var upp bilen igen utan att hamn för långt ner, men mitt hjärta lämnade mig där någonstans!

Nu har jag och min man bestämt att vi ska fira jul med min släkt, eventuellt ensamma då både han och jag är lite folkskygga. Men vi är iochförsig lite rädda för varandra också. Vi får jobba vidare med den lösningen. Har jag glömt att nämna att jag är gift?

12.16

Jag flyter iväg.

40 graders feber är inte kul, speciellt när man hade en fullbokad helg. Praktiken blev inte av, Utgången med petra igår blev inte av, jobbet idag blev inte av. Jag hoppas att jag mår mycket bättre i morgon så jag åtminstonde tjänar lite pengar.

15.50

Bara för att jag är en "jävla svenne, som får en ny mobil i julklapp" ger det dig ingen rätt att sno min mobil.
En liten skitnia snodde min mobil idag när de var på årskurs niodagar i frisörsalongen. tur att man har klasskompisar med kontakter som upptäckte att han satt med min mobil och kollade mina bilder väl tillbaka på deras egna skola. Mobilen är välbehållen men simkortet är puts väck, så försök inte kontakta mig! Polisen är inkopplade och rektorn på nians skola så det kommer bli ett helvete för honom och restrerande nior där eftersom det är en väldigt strikt skola. Han ska få betala för mitt nya simkort, sen bryr jag mig inte om vem han är, men han ska fatta att han gjort fel.

så jävla förbannad, folk har ingen skam i kroppen!

19.28

Sammanfattningsvis, helgen var bäst! Tjänat pengar och spenderat pengar. Kärleken till Edward och övergått till den andra hetingen, Jacob. Försöker motstå, men mums!

 

Nu ska jag hämta Hanna och åka hem till Mange och se film. Inga lektioner i morgon!


19.00

Svenska B nationella avslutat och därmed hela svenska B. För att visa mig själv hur duktig jag har varit gick jag ut på stan och införköpte mig lite nytt! sjuukt snygg klänning!
För att göra dagen ännu bättre tog jag mig ut i spöregnet och ner till friskis och körde ett träningspass. Jag har även räknat ut att jag går cirka 2 mil i veckan när jag är i Eskilstuna, det bara när jag går till och från skolan och till och från träning. sen tar jag några extra promenade ibland! ; )

22.14

Att jag aldrig insett hur mycket tålamod det krävs för att bo ihop med någon man inte är van vid att bo med. I början är det lugnt och mysigt att slippa vara ensam, men sen när de där dagarna kommer som man är extra lättretlig på, då blir det Julia som får lida och jag får du smaka på min egna medicin tillbaka. Tur är att vi aldrig bråkar, ett småtjaffs som är bortglömt efter tio minuter gör det hela lite enklare. Hon har även lärt mig äta keso och avokado idag.


Jag har beklagat mig över medel passen på friskis och sagt att de inte ger mig så mycket som jag velat. Jag tar tillbaka dessa anklagelser när jag körde ett medel/puls pass idag som jag körde skiten ur mig på. Om jag inte hade varit så otroligt slut efteråt hade jag haft ett leende över hela min ansikte av lycka över att jag funnit något att verkligen kämpa på. Nu ska jag köra skiten ur mig varje tisdag och lite lugnare pass restrerande dagar.

Inget paradise hotel ikväll och svenska nationella hela förmiddagn i morgon betyder dags att besöka sängen och välkommna john blund!

15.42

Fredagen blev väldigt bra trots allt. Skrev mitt svenska nationella tal hemma hos Fia och moffade gurka och dip. När de värsta snöovädret kom tog vi fias bil in till stan och hämtade Kim och Rickard och körde hem dom. Sophia var grym på att köra bil!

I lördags var det fest hos mig i etuna. Vi i vingåker och katrineholm är inte vana vid att det är köer till krogarna, så vi skippade krogen och tog varsin kebabtallrik innan efterfest hos mig.Nationellatalet redovisat idag, gick myyycket bättre än vad mina andra tal gjort.

21.31

Min syster hatar mig för att hon inte fick ta över datorn och ta hand om sin farm? när jag ville kolla serier. Vad är denna besatthet med farmville? Ett värdelöst spel som inte ger ett dyft

13.42

Denna vecka kommer bli en otroligt bra vecka, undrar om man kan få uppleva den om och om igen?


19.37

En väldigt bra helg med väldigt bra folk och väldigt mycket skratt och väldigt lite plugg. dumma skola som alltid ska hinna ikapp än på söndagskvällarna. Nu blir det till att lägga ner de sista timmarna denna helg på att argumentera för eller mot något. Synd att man inte har några bra tankegångar på vad man kan argumentera om.

Att sova till halv två en söndag händer inte mig ofta. Grattis käre far på farsdag!

18.46

Jag kan verkligen inte förstå vad coca cola reklamen går ut på.

En kille sover hos en tjej, så kommer hennes pappa och knackar på. Killen dricker cocacola och det kommer ett helt team som bäddar sängen, tystar ner hunden och städar undan alla spår. Sen ställer han sig i fönstret och visar att han ska ringa tjejen senare. Han hoppar ut ur fönstret och så ser man hur hela lägenhetshuset sprängs? Varför spränger han lägenheten efter att ha fixat allt så bra?

14.17

När man vet hur otroligt mycket man ska hinna åstadkomma på kort tid, då känns allt bara för mycket och man sätter sig ner i soffan och försöker glömma allt. Det får man ångra dagen efter då man missat att plugga till ett prov och att skriva klart den där inlämnings uppgiften som egentligen skulle ha varit inne för två veckor sedan.
Det är så mycket just nu att mitt huvud kommer sprängas, jag skjuter upp allt jag ska göra.
Nu är det iallafall dags att sätta tänderna i MVG-uppgiften till samhäll. Lite bättre humör efter att ha fått tillbaka svenska uppsatsen och fått ett VG, med kommentaren: väldigt bra innehåll. VG ska man vara stolt över att få om man har Kersti i Svenska.

Julias och min vecka började bra, vaknade i morse och hon hade 39,8 graders feber så Robin fick köra hem henne så hon kan vila och komma tillbaka till mig nästa vecka igen.

Jag kan inte för allt i världen förstå vad folk spenderar sina pengar på. Det är nästan aldrig någon som har pengar över till något. Mina pengar räcker till tåg och buss varje vecka, mat för en hel vecka, små artiklar som behövs till lägenheten, kläder och andra nödvändiga saker ; ) och även till att roa mig. Vad gör ni som bor hemma med alla era pengar? Handlar ni kläder för allt eller?

 


12.46

Direkt efter kyrssningen begav sig jag och Clara ut på fest med avslutning på Krogen. Bra folk ut, dock fullt på krogen.

Komikerna våldgästade Vingåker i lördags också, så då var det ju klart att man ville få sig ett gott skratt så vi gick dit och förfestade. Man ska inte underskatta okända komiker, dessa var grymma! Jag fick sedan min efterlängtade maskerad.

 

Mitt i vardagen stannar vi upp och tar oss till kyrkogården för att minnas dom som inte finns med oss längre. Efter jobbet åkte jag och Petra till kyrkogården. Besökte Fredriksgrav som fortfarande känns konstig att besöka, den ska inte finnas där.. Besökte också minneslunden och tänkte på mormor och farfar. Döden är bra konstig.


29 oktober

Vi har inte bara ägt dansgolvet, utan hela Östersjön!

Det började bra med ett försenat tåg till Stockholm. Även lång väntan på T-centralen när vi väntade på att alla skulle anlända. 11 brudar som ska hålla ihop är inte lätt. Fest hela natten lång och en grekisksallad till frukost innan läggdags vid fem! På facebook dyker alla snygga bilder upp.