om å om igen

Igår kväll åkte jag in till C&L med Sandra och Sara där vi tog en fika innan vi flög vidare hem till Sara för att inte missa fångarna på fortet. En tripp till valla för att släppa av Sandra eftersom det aldrig går några bussar på kvällarna för oss som bor på landet. I dag åker Johanna till Kos, hoppas att hon inte får det lika varmt som vi hade det. 40 grader är inte underbart!

Nu ska jag skriva prislistor och fixa en hemsida till företaget.

Ååå, på fredag blir det bio, toy story 3 med henrik, sonny, cissi, sara och hennes kille! wiie.

borta bra men hemma bäst

Nu har arbetet kommit igång efter Cypern resan, två arbetsdagar på salongen med massor med kunder.Alldeles för varmt för att det skulle vara behaglit att vistas i solen så den mesta delen spenderades i skuggan. Vi var iväg på en snorkling tur i grottor och på ett av europas ställe med absolut klarast vatten. Vi var även på det stor vattenlandet med massor av rutchikanor där vi spenderade en hel dag och lekte. God mat och en otroligt bra kille att dela tiden med!


semester

Direkt efter sista arbetsdagen åkte jag och Maria till frizon utanför Kumla, där var det fullt ös med musik och härligt folk. Stämningen på topp med de mest underbara människorna. Dans, fika, bus och födelsedagskalas.

Hem,sova några minuter sen vidare till VFO för att åka på kick off med jobbet. Vi blev lurade på bussen om att vi skulle göra lagtävlingar som tv3 har, men när vi anlände fick vi dra på oss 1700 tals klänningar och bli eskorterade till sundbyholmsslott, där en trerätters middag väntade oss och underhållning. Det hade vi inte väntat oss, efter maten blev det disco och bussresa hem med en sjungande personal..

Idag har jag packat inför Cypern, så om två timmar ska jag hämta Henrik och bege oss mot flygplatsen. soo long!

oo hoj

Efter sommarens slit så återstår det endast tre arbetsdagar kvar på sommarschemat, sen blir det festival, kick off och Cypern. Kommer känns gott på måndag när lönen rammlar in.

I lördags var det fest och jag och Sandra gjorde festen galen och fullkomligt lyckad. Skönt att sommaren inte bara handlar om att träna, jobba, sova, träna, jobba, sova. På tal om det, ska sova nu så att jag orkar upp åtta i morgon för att träna och sedan vidare till jobbet!

Sims 3 kan itne bli roligare än när man är med fia och ludde, intriger!