keep upp

Keep up! Uppsala och hälsade på mina fina brudar där. Sara har flyttat till studentlägenhet så fick plats hos henne, jag skulle inte klara av att bo på det sättet med andra människor att dela kök med. Härlig stämning hela tiden iof med en massa festande studenter. Buss till Enköping på söndagen och tåget därifrån var försenat så jag och Sara stod ute i snöoväder och kyla i en halv timme, det var nog den kallaste halvtimmen i mitt liv. När tåget äntligen kom insåg jag att jag inte skulle hinna till Hallsberg och bytet mot Vingåker där. Vi var ett helt gäng som sprang perrongerna fram i Hallsberg och till vår lycka hade tåget väntat på oss.
Johanna har fyllt hela 18 år, så släkten var över på mat och fika i onsdags. Var i kyrkan först för att spendera ännu en onsdag med mina små scouter, men mådde så illa att jag åkte hem och lämnade Olle att ta hand om vår grupp. Vet inte om det kanske var släkten som fick mig att må bättre när jag sedan kom hem, så GRATTIS LILLEN! ÄNTLIGEN. 
Varit i Valla hela dagen och permanentat och klippt verkligen HELA dagen, jag som knappt permanentat på riktigt förut fick tre stycken på rad som inte var de lättaste heller. Tre dementa damer med stela ryggar och nackar som skulle böjas och vridas på för att komma åt och skölja, det är inget enmanna jobb det egentligen. Bra dag, resultaten blev inte mer än perfekta och nu kommer jag att sova gott!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback