en kväll i ensamhet

Mitt humör går mycket upp och ner, just nu är det ganska så väldigt nere. Är bara trött på allt och alla ikväll så är nog lika bra att jag ska sitta hemma. Sandra Kjäll muntrar iallafall upp mig lite över msn! : )

Försöker kolla ikapp Greys anatomy

cake

Jag är tröttare än tröttast, somnade på soffan under skidstafetten. Att leva hårt sätter sina spår. 6 killar kom med bussen ifrån stan igår så vi köpte mat på salambo och sen åkte vi hem till mig där Petra tillslöt sig. Pizza och spel och en smula tv tittande på Sveriges OS-guld! Försökte bära Henrik men det slutade med ett rejält fall och ett blått knä idag. Taxi till stora staden och sen Harrys, roligare på onsdagar än fredagar i stan.Vaknad upp med en snygg man vid min sida innan mamma hämtade mig och vi fixade en balklänning åt mig, kunde inte ha hittat en bättre!

break your heart

Jag har trätt in i den otroligt underbara, öppnande åldern 19 ÅR! det ger många möjligheter, att göra saker jag aldrig gjort förut. Jag är ett år närmare: 40, pensionen, ålderdomshemmet och döden.

I fredags var det fest med några fina flickor hos Sara innan vi drog till krogen och träffade en mycket fin pojke bland annat. Hos Sara var det en riktig spelkväll med en del sjuka utmaningar. Låt som en fet skånsk gubbe som har sex.. Sen var det välkommen hem fest hos Keso som varit i australien, det var otroligt kul.

Nu är det lov och det är första gången jag har lov utan att ha hela lovet uppbokat så det är både skrämmande och skönt.
Tåget 2 timmar försenat hem ifrån katrineholm och då har man turen att springa in i Emma Frisell och sedan vända sig om och se Anton Mannerfelt. Smu:are som varit på möte i Vingåker och som nu väntade på de otroligt försenade tågen hem. världen är bra liten!

untitled

En vecka försenat, men.. tack alla som kom i lördags till baggetorp och firade min och Fridas födelsedag. Jag hade en kanonkväll och det verkar som att de flesta andra hade det också. Ida och Emma följde med mig hem och det blev mackor och massa mjölk som fyllekäk innan vi hittade vägen till sängen.

Alla hjärtans dag blev en städ och pant dag. Jag coh Frida, med lite hjälp, städade hela lokalen och sen drog vi in till stan och pantade massa brukar på ica nära, vi var ganska uttittade. Mat i stadsparken för att avsluta hela helgen. Firade morfar som fyllde år sen bio med Henrik, syrrorna och Joni. Wolfman, helt okej.

Gesällteoretiska är avklarat och jag blev godkänd. Nu ska jag satsat allt på det praktiska i maj också.


like a melody in my head

Gjort stan med Henrik idag, hittade massa snygga kläder jag tvingade på honom. Så nu behöver jag förhoppningsvis inte skämmas över honom på lördag! ; ) Så stilig så, jag fick även knyta slipsknuten åt honom. Funderar på när jag lärt mig det? Nu ska jag även klippa honom så han blir ännu stiligare.

Jag är sjukt taggad för lördag, det komemr bli årets fest! Bara jag kommer på vad jag ska ha på mig, min garderob är så tom. *host*

My number one

Gått runt på stan och frågat efter sponsorer till vår visning. Vila, Vero moda och carlings nappa direkt och några andra butiker tvekade lite och gav oss några kansken. Kände mig duktig och fick lite uträttat. Tror visningen kommer att bli bra, det blir bara bättre och bättre ju längre vi kommer med planeringen. Cecilia, Amanda och Erika har iallafall sagt att de kan ställa upp som modeller för mig, så det känns säkert när de är fixade. På vår långa håltimme gick jag och Vickan till frisör och gjorde lite långhårs uppsättningar. Jag hann även klippa och föna en docka, min största farhåga inför gesällen. För det första har jag ingen modell till det momentet, för det andra är jag värdelös på att föna volym. Jag har även ringt tvkillen och bett honom komma och fixa min tv så jag får några fler kanalen än ettan, barnkanalen fyran och sexan.

Tog en omväg hem för att få lite luft innan jag slog mig ner i soffan med bästa plugglåtarna och läste 70 sidor i ena frisör boken och gjort 4 sidors anteckningar så nu står mina ögon i kors. Ska ta en liten paus sen är det påt igen.

Sovmorgon på onsdag, det blir skönt för då är Henrik här. Då slipper jag dra mig upp ur sängen och se honom ligga kvar i värmen sovandes. Det blir bra!

Denna dunka låt

Drabbades av halsfluss förra veckan, var ju ett tag sen sist, november faktiskt, så det var väl bra att det kom igen! höhö. Snälla ta bort mina halsmandlar och skona mig ifrån detta lidande! Hade Henrik här under min sjukdom som tog hand om mig och vaggade mig till sömns när jag hade feberyra. Missade skolan hela veckan men var frisk till praktiken på fredagen så jag pallrade mig dit. Tyllan den tönten har fyllt 20 år, så ett stor Grattis till henne! : ) Var på förfest hos Mange innan vi trängde in oss i bilen till Baggetorp. Ganske dött på folk och alla drog ganska snart. Så jag, mange, martin och matilda intog dansgolvet och körde sista timmarna till det bara var vi kvar och de tände lamporna och slängde ut oss. Tack för en bra kväll Hanna och alla andra.

Uppgång tidigt för en sprallig Petra ringde och ville till Eskilstuna, så jag drog mig upp. Kom dock inte iväg fören vid tre men vi lyckades få bilskjuts så det var det värt. Handlade och gjorde en fin middag och sen blev det snack och film, perfekt!

Upp kvart i åtta, springa till skolan. PÅ EN SÖNDAG! Det skulle hållas bröllopsmässa på stadshuset och vi skulle fixa frisyrer på modellerna. Det gick bra och visningen var också bra. Sen blev det storshopping på stan med Petra innan mys i lägenheten och promenad till tåget som kom för tidigt för ovanlighetens skull..
Nu taggar vi inför nästa helg!

Best of me

Fick precis en voddler invite, synd bara att jag inte fattar hur det fungerar. I morgon kommer Henrik hit, då får han fixa det åt mig. Bra med en händig man ibland!

I helgen jobbade jag och var med Henrik, riktigt skön helg. Hittade även en perfekt hårmodell inför gesällen när mamma och pappa hade gäster i lördags, halleluljakören sjöng för mig, hoppas bara att han har tid att ställa upp.

Vi ska börja sopsortera, en speciell påse ska alla matavfall läggas i, funderar på varför man inte kan ha vanliga påsar? Sen så ska plast och sånt föras till närmsta soppcentral, hur ska jag få med mig min saker dit som inte har bil? Detta blev jättekrångligt.Anmält mig till gesällen idag, ont i magen, men nu ska jag ligga i och plugga och öva som sjutton! Detta ska jag klara.