^^

Nu har jag gjort alla upggifter som jag ligger efter med i småföretagande! Det gick ganska snabbt när jag väl satte mig ner med det.

Har stor städat hela lägenhetn inför lovet så nu ska jag se på sagan om de två tornen och ta det lugnt! I morgon har vi kundpass på förmiddagen då ska jag rulla en permanent, sen ska jag ta tåget till snyggingen. eventuellt utgång i morgon också!

Gjort spellista inför peace and love, ååh, kommer bli underbart!


lajk it

Vi gör ingenting i skolan på lektionerna, men uppgifter, det har vi massor.

Linnea har lagt upp massa snygga bilder ifrån visningen. Här är några av mina otroligt snygga modeller.

 

Tog en promenad idag sen gick jag hem och sov. Jag är fortfarande trött så ska nog besöka sängen strax.


0_0

Har du fårgat håret har nästan alla frågat nu. Men nej, jag har bara klippt lugg!I fredags blev det utgång med brudarna. Förkrök hemma hos Saras pojkvän innan vi fick skjuts ner till krogen. Henrik kom ner och mötte mig och vi gick hem till honom. Sen var det tidig uppstigning för att se när gnuoxe skulle spela innebandy cup. Min sötnos skadade foten, idag är den tre gånger så stor som den andra foten och så är den svart också! Vid elva hämtade jag Martina och vi for till jobbet.

Full rulle på jobbet hela lördagen, sen var det nästan helt dött på söndagen! Inte sett den kontrasten förut.

Agerade taxi på lördagen. Körde och hämtade mor och far i högsjö. raj raj raajraj raj raj!


en del av mitt hjärta

Fler plugguppgifter som ska vara klara till nästa vecka, jag tror att jag får ta all min lediga tid utanför jobbet i helgen till att slå mig ner med pappa och göra dem! Fattar ingenting just nu om rapporten, alla jag pratat med säger olika sätt vi ska skriva på så jag blir helt virrig. Så har suddat allt jag gjort och ska börja om med pappa i helgen.

En lektion idag som jag inte orkade med, så läste lite gammla uppgifter och gör den uppgiften hemma också. Gick hem och städade och diskade med Henrik innan vi tog en promenad och sen handlade lite mat att fylla upp kylskåpet med. så nu ska vi snart äta mat och göra chokladsbollssmet och glass, mums!

Henrik är en riktig gentleman, när det kommer stora pölar med vatten så bär han mig över för att jag ska slippa bli blöt om fötterna!

The big bang teory är bra! Humor..


sova, ja tack!

Henrik och Martin gästade mig på torsdagen, medan de lanade fixade jag en riktigt festmåltid till oss. På fredagan var jag i skolan i 10 timmar och fixade inför visningen. När jag kom hem hade även Cissi och Sonny slutit sig till gänget. Så det såg ut som ett bombnedslag med 5 datorer i soffan och kläder och väskor överallt.

Visningen gick JÄTTEBRA! är sjukt nöjd med resultatet. Var i skolan vid halv åtta för att börja fixa med cecilias hår

tror att jag har kört slut på mig själv. Sover hela tiden! Massor som ska bli gjort i skolan men hinner / orkar ingenting just nu. baaaah! Ge mig 12 juni nu tack!

Gesällen och rapportskiten tar död på mig !

sleeples

Att jag inte fören igår fick veta att det var Björn Gustafsson som spelade piano till Salem al Fakir på melodifestivlen känns ganska pinsamt! Vi disskuterade om det var en kille eller tjej, inte såg vi att det var Björn inte.

Min studentmössa har äntligen kommit, till ok q8 i torshälla? okej, då ska jag bara lyckas ta mig dit och hämta ut den.

Halsfluss igen på en av de sämsta dagarna/vecka den kunde komma. Lilla gesällen idag som jag missade. i morgon kommer jag också behöva vara hemam för att inte smitta. Kommer missa en hel del planering inför lördag.

seize the day

Att Anna vann idol verkar ha skakat om hela svenska folket, undrar vilka det var som röstade om alla reagerade såhär? Kom igen, hon fick flest röster och vann sluta klanka ner på henne och hennes utseende. Jag tycker själv att låten var riktigt bra.

Köpt biljett till peace and love i sommar, vilket kommer att bli det enda jag kommer hinna med utöver jobbet! Men peace and love är sjukt bra!

På lördag är visningen och min hjärna vill på något vis inte riktigt göra som jag vill och få ordning på allt utan krånglar bara till det och ger mig svårt att sova, efter denna vecka kommer jag att må gott!


kom kom sommaren

Svar från statt, de ska ha studentfest!

Hade amanda på praktiken hela dagen, HELA, för att klippa och färga hennes hår till visningen nästa lördag som ALLA ska komma på. 20 mars 17.00, med fest och utgång på kvällen.

Nu taggar jag och Henrik, eller jag taggar medan han gömmer huvudet under kudden, inför melodifestivalen i morgon med manboy, salem och idolfolk. bra att man inte sett ett enda avsnitt förut, blir bra att se vinnar låten då! GO SALEM!

Kinderägg är gott och jag har en man som köper såna till mig när jag beter mig som en sexåring!
11 mars

Ett år har gått men det är fortfarande väldigt jobbigt att tänka på den dagen. Vaknade och det första jag tänkte på var vilken dag det var idag. Läste tidningen som Sebastian var med i och pratade om olyckan och hur han gått vidare. då kom tårarna! Alla tänker nog på Fredrik just idag, det är inte lätt att mista en vän.
Du är saknade!
we need to keep on walking to get there!

go doris!

Jag är så stolt över mig själv, så även om ingen egentlige bryr sig så tänker jag skriva en lista på vad jag gjort idag.

  • Sprungit 5 km
  • Jobbat halvklart med småföretagandes alla uppgifter
  • pratat projekt
  • gått runt ensam på stan och pratat/fixat med våra klädsponsorer
  • skrivit 4 a4 med projektredovisning, alltid en början
  • mailat till statt om att de BORDE fixa studentfest den 12 juni
  • ringt tvbosse som ska ta över försöken med min tv lagning
  • bjudit in mig själv på middag hos lasse och monika ikväll
  • börjat skriva slutet på min samhälls uppsats
Sen att jag behöver diska och städa min lägenhet är ju en annan femma!

ciaao

Jag har ont:
- i huvudet, efter för lite sömn utan mardrömmar
- i armbågen, efter det fina fallet igår
- i ögonen, av trötthet
- i högra benhinnan, pågrundav benhinneinflamation

Livet är toppen, yees indeed!


Var på frisörvisning idag och fick en massa inspiration och ideér. Har även övat på mitt jobbigaste moment inför gesällen och det känns som att det kommer gå bra om jag får öva en massa mer.

Mitt kontokort är tomt, så får se om jag kan komma hemma i helgen. Anledningar: Om jag svälter pågrundav tomt kylskåp eller om pengarna varken räcker till buss eller tåg hem.

uuu

Det finns en kille jag tycker väldigt mycket om, min underbara pojkvän!


done

Min tv är dum i huvudet! Köpte den i somras och jag har fortfarande inte fått hjälp av tvkillen att få den att fungera trottas att jag både ringt och varit inne och tjattat om hjälp! JAG BLIR GALEN! vad ska jag med en stor snygg tv till om inga kanaler fungerar? får ont i huvudet av att ens försöka längre, bara tanken påt gör mig illamående.. om tekniska saker bara kunde fungera som de ska..

När jag ändå är igång och klagar så vill jag bara skrika rakt ut över gesällen, det kommer gå åt helvete och jag orkar inte mer!

iii

På vägen hem ifrån tåget halkade jag på en isfläck och föll graciöst, ingen såg och det gjorde inte ett dugg ont. Okej, där ljög jag. Jag föll och det rejält. Mitt framför american pizza som var ganska fullsatt. Jag tappade balansen totalt och började falla bakåt, då jag på något sätt vänder mig om i fallet och omvänder tyngdpunkten framåt så jag börjar falla framåt istället, varpå jag har händerna redo bakåt att ta imot mig med och när jag plötsligt byter fallraktning finns inga händer att ta imot mig med och mina knän och mage får ta imot fallet. Jag fick ont och haltade hem sista biten!

Annars var helgen kanska så perfekt! Bott hos denna snygging i Tumba lör-sön.


Fireflies

Henrik Bredell är en riktig wigger, vit som en alvedontablett men ser sig själv som en förortsgangster från the bronx. Slänger sig med uttryck som ajt och in da house på sin knaggliga skolengelska. Han kallar alla tjejer hoes eller bitches och skryter om att han röker splifs till frukost fast han aldrig skulle våga blossa på the ganja.

Matilda Thuresson är en tjej som är så online som man bara kan vara. Dagarna fylls av febril aktivitet på msn och facebook och andra forum. Hon skriver en egen blogg och läser 300 andra bloggar om dagen, där Kissie, dessie och paow är de självklara favoriterna. Livet utanför datorn är inte så spännande dock. Fram och tillbaks till skolan och folköl och hångel på helgerna.

Andreas Winnberg är en riktig helyllekille som tycker om att jaga bäver i de småländska vattendragen. Trotts hans ringa ålder ligger trofebäver på fantastiska 23 kg. När han inte jaga brukar han ta det lugnt framför tvn och titta på days of our lifes där stefano är hans favoritkaraktär.