BJ

Lät du henne komma närmre, var hon vackrare än mig

Lovely

Jag saknar min favoritSandra. Det är helt sjukt hur snabbt du kom in i mitt liv och du snodde åt dig en stor och viktig plats för mig. Nu finns du långt ifrån mig men jag räknar ner dagarna tills du kommer hem igen.Gymmet idag på förmiddagen med pappa och fick sedan order från Marie att vara hemma idag, skönt och passande. Städat hela rummet, tvättat, diskat, bäddat rent och nu kanske man skulle ta en middagslur, minns inte senast en sådan blev av! Lyx dag.


erik hassle

Lyssnar på "Hurtful" och tänker på svunna tider.

Upsidedown

After work på Joans med ganska okej uppslutning av folk ifrån outlet. God sallad och sedan satt jag och spendernade hur alla förändrades i takt med att glasen blev tomma! haha, körde på en nykter kväll, ska upp sju i morgon för att åka till ålderdomshemmet i Vingåker och klippa några. Det ska nog gå bra!

Min vän Fis har tagit det stora steget och flyttat 100 meter hemifrån. En enormt stor lägenhet, etage! Hur mysig som helst, där ska jag spendera mycket tid. Hade trevligt där efter after work med Petra och boendets ägare. Sedan slöt Malin och ludde upp. Nu ropar kudden att jag ska sova. Harry Potter får besök av mig i morgon.

it´s time to loose

Det har hänt massa roligheter. Bland annat fest hos Anna och Andreas i deras nya hus och bowling med 30 personer på Vingåkers bowlinghall.

I söndags blev det tågresa till Stockholm med Henrik och musikal på Oscars teatern. I hetaste laget! Det var verkligen jättebra, oerhört rolig!

Gyllene

För första gången i mitt liv var jag med om en punktering, fick även åka på en bärgningsbil och hyra en as snygg ford. Ja, det var vår rea upp till Stockholm i onsdags. Finklädda och förväntansfulla hamnade vi utanför Nyköping med punkterat däck. Vi hann precis upp till stadshuset för incheckning av alla gesäller och mästare. Mingel med massa folk innan vi skulle samlas i gyllene salen alla vi som skulle få brevet. Träffade trevliga flickor som var lika nervösa som mig som jag fnittrade med innan hornmusiken började spela och vi vandrade på led, ner för trappen i blå hallen som de går nedför på nobelmiddagen. Nedanför satt det fullt med folk. En och en fick vi sedan bli uppropade att gå upp en bit för trappen för att hämta vårat efterlängtade Gesällbrev. Vilken känsla, vilken upplevelse!

Idag, fredag jobbade jag sent med Malin. Vi hade fått tillåtelse att köra in Zannas bil in till den stora staden och lotten att köra föll på mig. Efter massa nervösa skratt från oss fick vi äntligen iväg oss. Vin, cupcakes, egengjord juice och massage väntade på oss. Vi var sex stycken tjejer som fick olika behandligar och snackade skit.. Nu blir det sova och arbete i morgon bitti igen! 


Hard knocklife

Fullbokat hela veckan, jobb sju dagar i veckan! Tagit på mig väldigt mycket inför denna vecka, idag började jag 9, på lunchen gymmade jag sen blev det jobb på outlet till klockan 20. Pengar pengar! Jag lever för mina jobb; )

Ringde om Gesällutdelningen på onsdag, verkar vara stora festen på stadshuset i stockholm med utdelning av breven och medaljer.