nanana

Färdig packa, nu blir det fira valborg och sedan styra bilen mot arlanda och Barcelona.


I´ll be gone

you know my motivation.

Jag har gjort allt klart för mig, jag vet vad jag vill fy fan vad underbart!

Kvällen spenderades hos fröken Sundberg. Blev ett besök på joans med live musik och Vingåkersbor. I morgon drar jag till Barcelona.


like I almost had it all

Kvällsmat klockan tolv på natten och bygge av stolar uppepå det, så kan det gå när man umgås med en Petra som just fått sin lägenhet. Jag och ludde slet med hennes enorma byrå som vi först inte förstod någonting utav, alla delar såg likadana ut. Vi fick bli osams en gång för att vi skulle lyckas få ihop den till slut. Men det gick ju iallafall!

Har fått kallelse på intervju för min ansökan som volontär. Men börjar tveka till just den resan jag har sökt, har hittat en som lockar mig mer. Är det värt att åka till Jönköping för intervju och sedan tacka nej? Jag har nog inte tid för det, så ska nog söka om och ta den här resan istället. Aaa, det pirrar i magen! Vad grejer jag ska göra i år och det är bara början.

sitter på pappas jobb och detta var den enda bilden som fanns på datorn. Håll till godo på min fina far!


787

Tänk om vi hör ihop som inga andra!


take a look at me now

Påsk var bra, det enda som blev fel var att mitt huvud inte hängde med och förstod att det var söndag idag vilket betydde kyrkan och gudstjänst. En och en halv timme försent och på vägen till jobbet insåg jag att jag inte tänkt riktigt. Så det blev ingen kyrkan i påsk för mig men jag hann med en hel del annat och nu är jag frisk!


you make it real

När vet man att det är dags att dra ner på tempot? Kanske när man blir sjuk hela tiden och får ångest att man inte kan medverka på fester. Jag är helt slut i kroppen och i huvudet. Jag har förstört mig själv till viss del.


missing the world

Vilken tur att det finns applikationer på facebook som berättar vem man är kär i. Jag menar, vem vet det bättre om inte självaste facebook?

Jag har tömt alla mina konton idag och igår. Till en början glömde jag hela dagskassan i Valla när jag åkte hem för dagen, så där försvann dem! Nej okej, min kusin hittade dem så de är i säkerhet hos henne. Jag syftade mer på att Barcelona resan nu är helt betald och i samma veva ramlade jag in på en bokning till Turkiet. Ojdå. Nu ska här resas! Råkade även inhandla en klänning, två linnen,en kavaj och mascara.. oops!

practical joke

Jag tyckte att jag var jättesmart när jag skulle lura min far idag! Tog hans nyckel till kontoret och sprang in och låste om mig. När han kommer efter och känner att det är låst börjar han kolla utomhus efter mig tills han upptäcker mig inne. När jag ska släppa in honom får jag inte upp dörren. Så hela skämtet slutar med att pappa får springa runt till baksidan och ta imot nyckeln genom köksfönstret så att han sedan kan gå och låsa upp på framsidan!

stay forever

Jag begav mig ut i skogen i fredags för att hjälpa till på nattorientering. Det var kallt och jag gav upp ganska snart och lekte taxi istället.

Sen har det blivit innebandy turnering också. Det var kul men blir sur när det skiter sig, hade gått vidare om de blåst av matchen 5 sekunder tidigare!

Firade innebandyförlusten med utgång och fick till och med med mig nattkompis hem, det gillas!


waiting

Det jag vet mest om är ju om mig själv, men jag ska säga att det inte är det lättaste att skriva ett helt A4 om mi själv.

make me stay


innebandy matchen i Norrköping som vi vann med 12-1. Vi var helt inställd på stor stryk, men vi var tydligen bättre än vi trodde. Norrköpingslaget var lika förvånade de.
Lördagen bjöd på sjukdom hemma i sängen men kryade på mig lite till kvällen så hann träffa Helen nu när hon äntligen är hemma, sedan agerade jag taxi in till statt.

best of me


sickness

jag är världens mest sjukaste idag, tyck synd om mig!

Innebandy i Norrköping igår, jag var förkyld och orkade knappt springa, vilket jag inte ens skulle ha försökt mig på. För efteråt insjuknade jag med magont, feber och ännu mer förkylning. Gött!