lost

Jag vet inte om jag är ovanligt nostalgisk eller om alla tycker det är jobbigt med gamla bilder. Jag mår dåligt av att kolla vissa bilder ifrån olika tillfällen. Bilder på tider med personer man inte har kontakt med längre, personer man inte ens hälsar på längre när man mötts ute, som om man aldrig känt varandra. Varför ska det behöva bli så, jag fårstår inte hur en vänskap kan utvecklas till att man ignorerar varandra.. Jag har en person jag aldrig kommer kunna sluta tänka på hur vi kunde låta vår vänskap försvinna helt. Jag vet inte vem hon är nu för tiden och förr visste jag allt om henne, konstigt att det kan vända så fort.

länge sen

Ännu en vecka har gått och den veckan spenderade jag i Turkiet med tre vänner. Man ska inte klaga på värmen, men sjukt varmt var det! Toppen vecka men som man säger, borta bra men hemma bäst!

Första dagen på jobbet efter semestern, det känns tungt men pengarna behövs!

WSJ sweden

Idag är det en vecka sedan jag grät en hel natt. En hel vecka sedan jag lämnade mina underbara scoutvänner i kristianstad för att alla skulle åka ut åt olika håll i världen, ja i världen, inte Sverige. Mina två veckor på WSJ kan inte göras rättvis i ord utan man vet bara om man var där hur otroligt bra det var. Vänner för livet har jag skaffat mig och jag vill redan åka till Irland och möta upp hela gänget där snarast. Det känns som att en del av mig saknas.

 

 

 

Det enda positiva med att komma hem var den snygga killen som mötte mig på stationen när jag kom hem trött, skitig och ledsen.