God Jul

Jultider tar hårt på krafterna! Julen har firats enligt traditioner plus julfrukost med familjen Fredriksson vilket gärna får bli en ny tradition. Idag på annandagen när jag kom hem till familjen slocknade jag i soffan och är fortfarande trött, så sängen lockar nu.

Imorgon blir det blodgivning och lite koll på stan innan det ska hem och jobbas!

jag får liksom ingen ordning på mitt liv

Irland var bra! Helt enkelt. Det kändes jättejobbigt att åka iväg men det var skönt att komma bort ett tag, ifrån jobbet, julstress och allt annat. Bara tänka på att ha kul och umgås med två otroligt bra människor som jag redan saknar massor.

Idag kom lillen hem ifrån Thailand efter att ha varit borta i fyra veckor, brun och fin var hon!

Har tappat massor på träningen sen jag var sjuk innan Irland, sen Irland och snart jul. Men ska försöka komma igång på allvar igen och köra ännu hårdare.

:,(

Jag försöker men jag förlorar varje gång!

111208

hatar att flyga, hatar att vara ensam, hatar att vara ifran Pontus, anda akte jag jag till irland igar. Det resluterade i att jag grat i bilen, pa flygplatsen, pa flyget, pa flygplatsen i london men det blev battre nar jag motte upp conor pa bussplatsen. han tog mig direkt till en pub dar hans kompisar spelade irlandsk musik, hur bra som helst och drack ol.  idag har vi varit pa college och lyssnat pa mer musik och traffat massor av irlandska manniskor, de ser inte alls ut som jag hade trott, trodde alla var rodhariga och vita i hyn men nej de har variation har med. nu ar jag trott pa att sakna a a o! dumma dator!! imorgon kommer arnoud fran holland.

inte alltid bäst

Matchen mot Flen slutade inte riktigt som vi ville, 6-5 till Flen blev det men jag tycker ändå att vi gjorde ett bra jobb. De ligger trots allt före oss i serien, bra ursäkt! Efter matchen blev det AIK vs Umeå i högsta serien, SSL, innebandy i hallen. Golvet vi så flitigt byggt höll för alla fyra matcher som hölls igår, bra av oss.

Träningen idag var tung och inte så många dök upp så nu är jag slut i både huvud och kropp och i morgon är det fullt på jobbet, får se hur sent jag får komma hem, ser inte så ljust ut just nu. Onsdag drar jag till Irland så skulle behöva fixa lite imorgon, får bli pack och fix hela natten. Nu playa del sol med älskling.

111203

Har varit i duveholmshallen mellan 18 och 22 idag, favorit sysselsättningen på en lördag! Vi har rullat ut golv i hallen, städat läktare, tejpat golv, druckit läsk,ätit godis, byggt sarg, torkat golv, soppat golv, druckit läsk, ätit godis. Efter allt slit är duveholmshallen redo för SSL match i morgon. Innan SSL matchen ska vi möta Flen och vi har den stora äran att få utnyttja det nybyggda golvet, som för övrigt fler än jag tyckte såg buckligt ut, och även deras dj utrustning och såklart de två stora läktarna som jag är rädd kommer gapa ganska tomma imorgon på vår match, så kom kom kom och hjälp oss fylla A-hallen och hejja fram KIB så att vi slår Flen och får med oss 3 poäng.

Efter allt byggande avslutade jag med att följa med Angelica och träffa lite folk som drack glögg och myste. Nu äter jag chips och dipp i Pontus soffa och väntar på att John Blund snart ska infinna sig.

förövrigt..

..så har jag och älsklingen varit ihop i 6 månader.

tankar i stillhet

Täppt i näsan, huvudvärk, ryggont. Så sitter jag och mår på pappas kontor denna fredags eftermiddag. Tog mig en sovmorgon idag för att försöka friskna till men vaknade och mådde ännu sämre, alltid lika kul inför helgen.

I onsdags mötte vi Trosa i innebandy, trosa som ligger före oss i tabellen som vi visste skulle bli en tuff match. Tuff match var det med mycket mål, fast jag tycker ändå att vi hade kontrollen över matchen med mest boll. 9-8 vann vi med och nu laddar vi för match på söndag mot Flen, derby! Klockan ett i duveholmshallen, kom och hejja!