caos

myskvällen med sophia slutade med att hon och jag hamnade på statt, överraskande?

Vägen hem var hemsk, började med att tvärnita vid rött så att civilpolisen körde upp bredvid oss. Katastrofalt

drömmar

Min dröm, som jag fick för fem år sedan. Det känns som att jag kommer närmare och närmare ett beslut. Jag tror att det är rätt beslut och jag är sjukt glad! Kan ju iallafall anmäla sig och se om man blir antagen.

ouuh

Jag tog mig själv i kragen igår och bestämde mig för att slå mitt rekord i hur långt jag orkat springa. Jag klarade det med 200 meter sedan ville inte min mage mer, spenderade resten av kvällen och halv natten med någon slags magsjuka. 10,2 km blev det och jag känner mig duktig!

Skriver mycket om träningen men det är lite roligare att läsa om än mitt jobb antar jag.

Tant Malin fyllde hela 22 år gammal idag. Grattis!


eller

Efter en helg med alldeles för lite sömn är jag tillbaka på jobbet utan några krafter alls. Dricker stora mängder kaffe och lever på tanken att jag och Fia ska boka vår resa på onsdag. Och såklart att det är en månad tills familjen drar till Kapverde.

Min fredag, måste jag bara putta in, var FANTASTISK! mer behöver jag inte säga. Lördagen var dock en blandning mellan roligt och kaotiskt. Tur att jag var mitt nyktraste och kunde ta hand om allt som hände, shit, hur lyckas jag alltid hamna mitt i smeten med ledsna människor. Glad att man kunde finnas där då iallfall, mina vänner ska inte må dåligt..

man sårar inte dem man älskar!

Bästa filmen på länge, "Dumma mej"!


Big day

Bara för att det är min dag idag vill jag berätta om allt roligt som hänt mig idag.

Började dagen med att vakna till skönsång av tre familjemedlemmar som kom med massor med packet. Sedan fick jag serverade frukost och en slö morgon till klockan 9. Då tog jag bilen till Fia, men jag valde fel hem så stod och väntade på dem lite irriterat men insåg efter ett telefonsamtal att jag gjort ett misstag. Väl vid Fia fick jag sång av Anna, Ludde och Fia som tagit en kaka och satt ljus i och packat med kaffe i resetermos. Då blev jag glad!

Åkte till lager 157 där vi slösade månadslönen och tog en fika, igen. Sen stannade vi i Katrineholm på vägen hem för att besöka systemet för första gången. Hem och handla på ica innan jag lagade mat och fixade inför kvällen, så duktig jag är. Sedan kom släkten med mer packet och sång. Jag hade nog min bäst födelsedag någonsin! Tack allihopa!


dan före dan

Jag vill ha sommar!  Vilket jag antar att de flesta vill nu. inte jättekul att behöva dra på sig massa kläder, skotta fram bilen och sen sätta sig i den och frysa hela vägen till jobbet. Fy sjutton!


: 9 )

Vissa personer är det meningen att man ska ha med sig hela livet, medan vissa bara gästspelar

Jag är så sugen på att dra nu. Har kollat flyg och boende och det verkar inte alls bli dyrt. Nu gäller det bara att hitta en lika sugen vän som man kan ha kanon kul med!snott bilden ifrån google.se


The chase
Vad gjorde jag med min lediga dag? jo jag letade bhar och tömde hela mitt rum, till vilken nytta? jo jag hittade en av dem.

Jag har även sovit en hel del, väldigt skönt måste jag säga. Men är fortfarande trött så ska sova igen och förhoppningsvis vakna i morgon på alla hjärtansdag som även är morfars 85 årsdag. Så det är perfekt, får fira den dagen med mina mest älskade. Familjen och släkten.


=?

Jag fattar verkligen inte. Två bhar har försvunnit. Mamma tror att jag varit vild på statt en kväll och slängt av mig en. Men jag vet att så inte är fallet. så nu tömmer jag alla mina lådor och hela garderoben i sökandes efter de saknade. Jag finner verkligen ingen lokig i vart de kan vara.
 
1 timme senare
Nu har jag genomsökt allt, men de finns inte. jag blir galen. vart sjutton kan de ha tagit vägen. Jag efterlyser dem!


`+

I´m so sick of love songs
so tierd of tears


Letting go


Länk 09/10


FIFI

Vinkväll hos fröken sundberg med shrekmarathon. Jag hade bilen med mig så när det bjöds på glögg ville jag ändå smaka, så tog en klunk sen blev jag för rädd att möta polisen direkt efter. Troligt att de skulle ha en poliskontroll halv två på en onsdags natt i Vingåker. Jo men tjena när jag åker ifrån Fia så, okej ingen kontroll, men den enda bilen som är ute i Vingåker är ju farbror blå! Bara på tal om trollen liksom.

Denna donna kan få komma hem nu!


your song


Kände för att ha en egoistisk eftermiddag såhär när man är ledig. Ligger i sängen och kollar gamla bilder och lyssnar på bra musik!


sesådär

Livet håller på att vända till det bättre! Träffat delar av gammla klassen i Eskilstuna där det bjöds på tacos och ett sammandrag ifrån alla vad de gjort sen studenten, vilket är ganska mycket. Slutade med att vi hamnade på krogen där jag mötte min gammla granne så det var jättekul det med. Avslutade resan med en fika med Anna och Robert. Några av de jag umgicks mest med i etuna. Somnade åtta den kvällen och det var väldigt länge sen det hände.

Idag var det Valla besök. Slitet men det är kul med. Det är så kul att höra om deras tid när de var yngre och man får känna sig duktig som tar hand om de äldre, de är så tacksamma för minsta lilla. En som var hela 102 år var nästan piggast av alla och det var härligt att se.


hv1b
mandie och tildur sitt lyckligaste


Jupp

En tanke när jag var på jobbet igår. Vi hade alla kassorna öppna och det var ganska lång kö i alla. Jag upptäcker då att jag är i akut behov av ett toalettbesök men det finns ingen över som kan byta av mig. Då fick jag en diskussion med mig själv. Vilket är bäst, att försöka jobba fort och försöka få bort alla kunder fort eller att jobba långsamt för att ingen ska välja min kö. Kom fram till att inget alternativ lät speciellt bra för det skulle ändå fortsätta komma kunder tills alla var borta. Men det var en bra tanke annars!


dooh

Årsmöte med ekbackskyrkans ungdom idag. Jag som har så lite för mig,känns bra att ha blivit invald i två olika råd, planering för innebandy cup, iväg sänds på distrikt årsmötet och equmenias rikstämma. Dags att börja engagera sig mindre kanske.


Sara, Tobias och jag på Scoutlägret galax


Play it cool

Försöker komma på ett intressant ämne för det blir helt ärligt ganska segt att läsa precis allt en person har gjort en dag. Vill man veta så kan man fråga personligen. Inte för att ni som gör precis som jag och skriver om oss själva utan snarare tvärtom. De som går in på min blogg gör ju det för att det är min och de kanske tror att de ska få läsa något riktigt smaskigt som hänt. Så fort något händer som känns helt galet eller alldelses underbart så tänker jag "det måste jag skriva på bloggen". Lite surt att det ofta är första tanken, som att livet snurrar runt internet. För många verkar det som det, de skriver ut allt precis allt på till exempel facebook. Vem som helst kan hur lätt som helt bli uppsökt på den informationen de delar med sig av, något psyko kan söka upp dig för du har berätta allt om dig och vad du gör för hela världen. Det du skriver som du tänker att det vill mina närmaste vänner veta, får även resten på din vänlista läsa. Telfonen är bättre kommunikation när det är personliga saker, punkt. Måste då tyvärr göra er besvikna för smaskigare än såhär kommer det inte att bli, bara en massa onödigt babbel ifrån min sida som nu har kostat dig en minut av ditt liv. Tack för mig!