at jamboree

Femte dagen på fältet rinkaby. TVå soliga dagar med massor med roliga aktiviteter med gruppen jag jobbar med, bästa gänget jag kunde ha fått. Pratar engelska hela dagarna och leker lekar. dock har det regna alot and i dont like it at all. I morse när man vaknade och hörde regnet mot tältduken ville jag bara hem hem hem. Överlevde dock denna dag med med 6000 scouter på besök under loppet av av fyra timmar, så min röst är död nu efter allt skrikande för att få 40 scouter per gång att förtså hur de ska göra, tyck synd om mig!

Invignen var awesome, de kom in med alla 150 flaggor på rad till hög musik och ropade upp alla länder! som eurovison contest typisch!
området vi bor på är 800 fotbollsplaner stort, försök tänka er in i det. det är enormt!!!!

do it like a dude

Jag hatar, verkligen hatar, att jag blir sjuk hela tiden. Igår sov jag i sex timmar efter jobbet och vaknade med huvudvärk. Orkade på Harry Potter filmen och sen däckade jag i Pontus famn och vaknade och mådde ännu sämre. Så idag sjukanmälde jag mig och sov hela dagen, hoppas jag kan jobba i morgon igen!


gör om rutt

Jag har gjort om mina planer för hösten. Min resa till Thailand som volontär blir liggandes på is ett tag, den enda orsaken till det är för att jag skulle inte klara mig utan min underbara pojkvän så länge!

yuui

Effektiv tjej! Sprungit en mil, check! Jobbat nio timmar, check! Firat tjugoårsbarn, check! Skypat om massa onödigheter med Sandra, check!

Kom igen nu

Här var det.. eeh, eh.. dött!

Sommar och det gillar vi, dock trist att dagarna spenderas på salongen eller på scorett. men pengar pengar!

9 timmars pass idag och nu tacos och joans om en stund. hejhopp.

snart bär det av till skåne med, taggad som sjutton!