vacation

Jag har varit ute och rest, eller inte bara jag utan hela familjen plus amandas sambo men han räknas i familjen, tycker jag.


såhär fin var min mage efter första dagen, folk har skrattat när de sett den så ville ge er ett gott skratt


Kallt i poolen men när det finns bar och soffor så måste det ju badas
(även om jag sitter och fryser på kanten)


Fler bilder finns på min facebook, dessa får representer veckan av värme, avkoppling och roligheter


(=)

oh God, I think I´m fallin

kom änglar

Hela mitt liv känns som ett enda stort frågetecken just nu ?. Mina planer för hösten blev lite rubbade efter lite tankegångar så tänkte typ kasta om alla mina planer och ta dem i en annan ordning. Sen så är min tid på outlet slut fick jag veta idag, mina två år har gått och de behöver inga fler anställda så det är bara att tacka för mig och gå vidare. Så nu står jag här med massa planer men vet inte hur eller när de ska genomföras och inte heller vilket jag vill. Hjälpe mig någon!


Kap Verde

Hej då Sverige! Jag är rädd att jag kommer att dö under någon av flygresorna så skulle jag inte komma hem igen så vet ni att jag kommer sakna er. Nej, nu ska jag inte tänka så. Jag har Gud på min sida!

Efter nio månaders väntan så åker vi äntligen till värmen Färdig packad och redo, nu ska jag bara duscha sen sova en timme eller två innan vi tar bilen mot arlanda. Ciao!


weightless

Idag var det öppet hus hemma hos familjen Thuresson vilket betydde att det var tidigt uppstigning för att fixa ifall några bestämde sig att komma tidigare, som tur är hann jag med en sväng till gymmet innan det blev dags att svulla. Vid fem ramlade det in cirka 55 gäster som ville ha mat och fika så det blev lite jobb att springa runt och passa upp på alla och samtidigt fixa mat och disk. Men det gick som på rullande band! Kvällen avslutades med familjen Thuresson + pojkvänner hysteriskt skrattande kring ett bord.

Heja Katrineholm!

and off we go, mot värmen och vidare!

And history books forgot about us
And the bible didn't mention us, not even once
You are my sweetest downfall
I loved you first

I like the way

Blev en kväll i Valla med tre fina vänner. Fick två födelsedags presenter i efterskott, ett halsband ifrån Thailand ifrån Sonny och Cissi som det stod "always with you" på för att jag ska veta att de alltid är med mig och sen fick jag en vibrerande vän utav Sonny. Så söta vänner man kan ha!

Satt och tänkte rensa folk ifrån min facebook vänlista men blev lite chicken för det är en del som lagt till mig efter olika läger med kyrkan som jag inte riktigt minns eller vet vad de heter "elakt jag vet" så vill inte ta bort någon som kanske tycker att vi är bra vänner och som jag hade ett jättebra samtal en natt på scoutlägret förra sommaren? I-lands problem, suck!
Skummaste smset på länge "Tja snygging! konstig fråga..har du klippt pottfrisyr på några killar i pingstkyrkan i eskilstuna?"


come what may

Även om ni har svårt att tro det, så har jag varit blond en gång i tiden! Kul att kolla på gammla bilder på sig själv, jag har verkligen provat alla färger och former. Jag har världens träningsvärk ifrån rumpan och neråt så jag kan knappt röra mig.

love this way

jag är helt död! Hej kudden

jag vet du vill ha mig

Det är jobbigt att det alltid finns saker man kan gå och störa sig på! Mitt löfte till mig själv blir att försöka sluta med det, jag tror att livet blir lite bättre då. Idag tycker jag inte om equmenias hemsida, den vill verkligen inte fungera som jag vill eller ja den vill inte fungera över huvudtaget. En annan grej jag tänkt på är att det vore ju verkligen toppen om man kunde bestämma över sina känslor. Då slapp man gräva ner sig i saker som man egentligen borde skita i, men det är svårt och jag jobbar på att bli en bättre människa, yeeah!


taking it back

what to do! Pelle ska nu lämna detta kalla ensliga land för något så mycket häftigare, USA! Jag hoppas att han inte kommer hem sen och är en stödig typ som ser ner på oss som varit i Sverige. Visserligen ska jag resa bort snart och jag längtar alldeles för mycket! om man nu kan göra det.


romeo

Oh Romeo, where do you have your Juliet?
If you can`t treat your lady with respect
You`re not a true man for her
Hand her over to real men, to somebody who cares
superstar

Matlagning med fröknarna Dahlfors och Kjäll idag, lyckat! Sedan fika och en träff med Tessan som jag inte träffat på evigheter. Bra ledig dag! Imorgon blir det jobb istället och middag på Verona med Högberg och Kjäll. Full rulle!
sleeples

Jag hatar kvällar för de är verkligen helt värdelösa! Oftast går det bara dåliga program på tv och sen är man jättetrött tills klockan närmar sig sängdags och då ligger jag vaken i evigheter och stirrar upp i taket. Har försökt med knepet att räkna ner ifrån 100 men jag får börja om på 100 hela tiden för jag lyckas aldrig somna in. Inte konstigt att jag är helt slut på mornarna och dagarna. Måste försöka stänga av mitt huvud och alla måsten som cirkulerar runt. Koncentrera mig på how I meet your mother nu.


that face

Behöver man sällskap och något gott att smaska på under arbetstid. Ja då smsar man Fia att komma förbi med choklad och sin far att komma med kaffe. Fia kommer in med choklad och är mitt sällskap ett bra tag. Sedan kommer far min med en termos med kaffe. Det är ju helt perfekt!
I am a beliver

Jag trodde att kärlek endast existerade i sagor.2008 vs 2011


:0

Man uppskattar fel saker i livet ibland! Igår kände jag att jag har riktigt bra vänner som står ut med mig fast jag beter mig som en skit. Och snart drar jag och Fia till Barcelona!


Dumt

Började veckan med att åka till marieberg med Nathalie. "Jag ska inte handla något" gissa vem som handlade för mest pengar?

I morse innan jobbet, hann jag simma 1 km, bada bubbel pool och basta. Hem, äta frukost. Sen hade jag två timmar kvar tills jobbet klockan 9 skulle börja. Det är dumt att sova bort livet!