inga andra

Inte konstigt att jag varit så trött, nu är jag sjuk igen! Feber, ont i halsen och allmänt hängig. Trots det ska jag och Petra åka på kryssning ikväll, tagga!

Igår var jag med Sandra på fotboll, Ksk mot Nyköping. Ksk gjorde bra ifrån sig för att möta ett lag som ligger två divisoner över dem själva. Mötte även Petra och Amandha som var där för att ragga killar. Kallt vare så vi satt invirrade tätt med filt, mys!

Mitt hjärta blöder

Världen skulle gå under idag har de pratat om ett tag nu. Synd att den inte gjorde det, idag hade varit den perfekta dagen för det!
Hör inte ett dugg

Den planerade utgången blev inte av, förfestade hos Petra sen gav jag upp. Jag förstår inte hur jag kan vara så trött igen, trodde min trötthet lagt sig. Vi försov oss i morse så det blev bråttom till jobbet, jag hade en minut kvar i marginal när jag sprang in på salongen. Blev en kort dag, däckade hemma i soffan och där har jag befunnit mig i några timmar nu.


Fest hos Martin


Cecilia och jag är vårat snyggaste


 Jag springer men ingen bryr sig


fast ingen fattar fattar jag

Örebro var riktigt bra, är dock fortfarande sliten! Igår blev det hockey tittande hos Jesper. Sverige gjorde bort sig rejält, sämst!

Det snurrar i mitt huvud, gav blod i morse igen. Åt och drack alldeles för dåligt innan, för mitt under blodgivningen började rummet snurra och jag mådde illa. Fick ligga en stund innan jag kunde ta mig ut till bilen. Pausade hos morfar på fika för att hämta krafter.


Åh nej
Nu ser du mig
Jag måste rota i väskan efter mod
Jag är så hög
Jag kunde dö
För jag kan göra det som ingen gjort
Som ingen gjort

rullar fram

Här var det livat, eller?

Jag tror att det kan betyda att jag har bättre saker för mig än att hänga här dag in och ut. Ville bara säga att i morgon blir det örebro och utgång med saknade Martin, och cissi såklart! Spenderade lite för mycket pengar i Eskilstuna idag, något borde duga att ha på sig.

Lycklig tjej, ja visst!