Now your´r just somebody that I used to know

Ibland får jag tillfällen då jag bara gråter över allt. Lillasyster har lämnat Sverige för ett år och det är helt sjuk, saknar henne redan så mycket att jag börjar gråta när jag tänker på ett år utan henne. I samma veva som syrran fixat och varit på väg så lämnade två av mina bästa vänner landet för fyra månader. Helt ärligt har jag inte brytt mig eller engagerat mig i det när det pratats om det för har varit så fokuserad på syster. Sitter nu och läser bloggar och tårarna börjar rinna, kände mig helt plötsligt ensam. Alla hejdån som ska behöva tas, sonny som är ensam kvar utan Cissi, min familj som ska leva utan lillan i ett år, en tjej som åkte med Johanna som aupair fick ta avsked från sin pojkvän på flygplatsen, vilket gjorde ont att se. Att det ens ska finnas något som heter hejdå! hatart!


Kommentarer
Postat av: Cecilia

Jag fick en klump i magen av att lesa det der, fick mig att tenka tillbaka till dagen do vi okte och det kendes nestan som att hjertat skulle go sonder ner jag sa hejdo till Sonny! Ville i stort sett avboka resan!

Det er alltid verst for dom som for stanna kvar hemma, man kenner sig mycket mer ensam do eftersom vardagen er detsamma fast utan dom personerna som rest iveg. Jag vet hur det kenns, eftersom min syster er i Norge och vi kommer inte kunna ses forren i slutet po maj. Syskon har ju alltid funnits under samma tak & det gor det betydligt jobbigare ner man ska dela po sig... I borjan kommer det vara jobbigt, men man ar starkare en man tror & jag tror att banden mellan bode syskon, pojkven och familj blir betydligt starkare av sonna her utmaningar! Du kommer klara dig, och du er aldrig ensam, even om det kan kennas som det! Du har monga som bryr sig om dig som du sekert kan venda dig till om du kenner dig nere nogon dag!

Styrkekramar till dig fron bode Sandra och mig! Du for gerna skicka din adress po min mail so ska vi forsoka fo iveg lite vykort nogon dag! :)HA DET SUUUUPER! <3<3

2012-02-12 @ 04:49:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback